„Do Zbýšova jsme jeli pro tři body, už jsme potřebovali nutně vyhrát. Zbýšov jsme jasně přehráli a zaslouženě jsme vyhráli," uvedl brankář Chotusic Martin Výborný a navázal: „Chtěl bych poděkovat naší
obraně, která mi hodně pomohla k čistému kontu. Domácí hrozili jen několika centry ze stran, ale žádnou vážnější situaci jsem řešit nemusel."

Chotusice vyhrály poprvé v sezoně. „K výhře nám asi pomohl fakt, že se Jan Goliáš posunul ze stopera do útoku. To je hráč, který může hrát snad na všech postech, je to takový motor našeho týmu," konstatoval Výborný a prozradil, jak se těší na utkání proti Zbraslavicím: „Nečeká nás určitě lehký zápas, ale doufám, že nám vítězství ve Zbýšově pomohlo a my porazíme i Zbraslavice."

Nejen, že Martin Výborný udržel v sobotu v okresním přeboru čisté konto, ale za B-tým Chotusic nastřílel v neděli hattrick. „Za béčko si chodím zahrát, protože mě baví hrát v útoku," přiznal brankář kola a popsal své góly ze zápasu proti Žlebům: „Při prvním gólu mě poslal za obranu Tuzar a já šel sám na brankáře, kterého jsem překonal. Druhý gól jsem přidal z penalty a hattrick jsem uzavřel úspěšnou hlavičkou."

Adam Procházka