Sázava – Červené Pečky 3:2 (3:0)

Hrající trenér Sázavy Pavel Chuchla měl před zápasem problémy se sestavou: „Utkání bylo zajímavé, protože máme vykartovaného Říčaře a Štěpán má přetržený sval. Takže jsme nastupovali bez dvou nejzkušenějších a nejkvalitnějších hráčů. Střelec Jakub Švec také nebyl na zápase, protože odmaturoval, takže slavil. Sestava se skládala složitě."

„Červené Pečky hrají dobře. Sice hrají dole, protože mají problém se střílením branek, jinak ve hře jsou dobří," říkal k soupeři Chuchla a pokračoval v hodnocení zápasu: „Začali jsme opatrně. Úvodních deset minut jsme ustáli a pak jsme začali hrát skvěle, rychle a přesně. Dávali jsme góly a měli jsme čtyři stoprocentní šance. Za stavu 3:0 to vypadalo, že je rozhodnuto."

Jenže hned po přestávce domácí dostali gól. „Mladí hráči si mysleli, že je rozhodnuto. Hosty gól nakopl a nám spadlo srdce do kalhot. Výsledkem byla nepřesnost za nepřesností," popisoval trenér. V 70. minutě Pečky snížily brankou z pokutového kopu na 2:3. „Zaplaťpánbůh, že jsme se pak srovnali a zápas jsme doplácali ke třem bodům. Máme dobrého kapitána, který má osmery plíce. Jsme rádi za tři body a jsme poučení, že se fotbal hraje až do devadesáté minuty," upozornil Chuchla.

StatistikyBranky Sázavy: Krčmář, Chuchla, Kuchler. Sázava: Burcev – Mařinec, Sedláček, Chuchla, Král – Jelínek (88. Marek), Šmídek, Konečný, Kuchler – Krčmář (70. S. Svoboda), Foltýn. Hrající trenér Pavel Chuchla.