„Utkání jsme proti vedoucímu týmu tabulky odehráli na maximum a se ctí. První půli jsme ještě udrželi bezbrankovou remízu, ale pak hosté ukázaly svoji kvalitu a zkušenost," řekl na úvod hodnocení domácí trenér František Onderka.

Sparta má problémy hlavně se střílením branek. „My musíme zapracovat hlavně na útočné fázi, nemůžeme dát gól a pak ani vyhrát. Teď jsem to řešil vysunutím Olivové do zálohy a bylo to ku prospěchu," upozornil Onderka a navázal: „Změny v sestavě přesto ještě přijdou, musíme začít dávat góly!"

Podle domácího trenéra podržela Kutnohoračky brankářka Bára Růžičková. „Obrana funguje velmi dobře, a pokud máme navíc v brance Báru Růžičkovou, která má famózní formu, můžeme hrát vyrovnaně i s těmi lepšími týmy. Snad se nám taky vyprázdní marodka. Chyběla hodně Ryšánová a očekávám taky brzy návrat Danešové," dodal František Onderka.

Kutná Hora - FK Pardubice 0:2 (0:0)Kutná Hora: Růžičková - Strnadová, Vavřičková, Jiříková, Havlíčková - Krulišová, Baranovičová, Olivová, Mašínová - Vaníčková, Čižinská. Střídání: Beranová, Čepková, Vašková. Trenéři: Onderka, Nagy.