Martine, co říkáte na to, že jste byl Kutnohorským deníkem zvolen hráčem jara v okresním přeboru?
Jsem velmi rád, že jsem mohl svými výkony pomoct Viktorce Sedlec k vítězství v okresním přeboru. Zvolení hráčem jara je pro mě o to více potěšující zpráva, když vím, že v okrese je mnoho výborných hráčů.

Čekal jste nějaké podobné ocenění?
Ocenění za jarní sezonu jsem nečekal. Na jaře byly naše zápasy se soupeři několikrát vyrovnané, takže konkurence hráčů na toto ocenění bylo nespočet. Potěšilo mě to.

Jak byste hodnotil ze svého pohledu jaro?
Jak už jsem říkal, na jaře nebyl žádný zápas lehký. Se všemi soupeři jsme museli hrát o výsledek a každé získané body byly vybojované. Vyhráli jsme okresní přebor, ale pořád je co zlepšovat.

Co bylo receptem k úspěchu, že Viktoria nakonec vyhrála okresní přebor?
Ve Viktorce je hodně výborných hráčů, týmový duch a dobrá parta kluků, takže od toho se letos vítězství v okrese odvíjelo. Jsem velmi rád, že jsem toho všeho mohl být součástí a také jsme to řádně oslavili. (smích)

Jste rád, že tým zůstal v okresním přeboru nebo jste si chtěl zahrát I. B třídu?
Už v loňské sezoně, když byla možnost postoupit do I. B třídy, jsem postoupit chtěl, letos tomu nebylo jinak. Ještě jsem v dospělé kategorii vyšší soutěž než okresní přebor nehrál, jen v přípravě, takže mě láká zkusit si zahrát zase na jiné úrovni. Ale zároveň respektuji rozhodnutí vedení klubu, že za aktuálních podmínek jsme do I. B třídy postoupit nemohli.

Jaké jsou vaše další fotbalové plány? Zůstanete v Sedlci i nadále?
Určitě neplánuji odchod ze Sedlce. Jsem tady velice spokojený. Teď před startem další sezony chci doléčit menší zranění a hlavně zapracovat na fyzické kondici, která mi občas hodně chyběla.

Sestava jara

Sestava jara okresního fotbalového přeboru 2013.