České Budějovice – Čáslav 1:0 (1:0)

Trenér hostí Ivan Kopecký naštvaný z porážky nebyl: „Z naší strany jsme podali nejlepší výkon v přípravných utkáních. Mrzí mě obdržená branka, která byla hodně zbytečná. Vytvořili jsme si několik střeleckých příležitostí, ale vadí mi, že jsme je neproměnili."

Jediná branka padla ve 30. minutě, kdy prošel domácí hráč středem čáslavské obrany a prostřelil hostujícího brankáře Duchečka.

Do sestavy Čáslavi se už vrátili Karal a Prášil. „Někteří hráči jako Charuza nastoupili na nezvyklých postech, ale právě Charuza odehrál velmi dobrý zápas. Stejně jako Ducheček, který nás hodně podržel. Celkově jsme utkání odehráli dobře týmově, akorát je škoda, že jsme nedali alespoň jednu branku. Ztratili jsme také hodně balonů v přechodové fázi, ovšem věřím tomu, že to dáme do kupy a budeme připravení," dodal Kopecký.

Statistiky

Čáslav: Ducheček – Achemaistos, Rendla, Karal, Kunášek (75. Kučera) – Šambera, Prášil (46. Ujec), Charuza, Aleksandros (85. Šusta) – Diouf (60. Krmenčík) – Sklenář (70. Mandula). Trenéři Ivan Kopecký a Ivan Kolev. Příští zápas: Vlašim – Čáslav (středa, 14 hod.).