„Je to ostuda," zlobil se po zápase trenér Kácova Miroslav Jelínek a hledal příčiny vysoké porážky: „Byli jsme poražení už, když jsme do Podlesí přijeli. Psychika našich kluků není dobrá. Přijeli jsme jen ve dvanácti lidech. Navíc se v desáté minutě srazil Zeman s protihráčem a musel do nemocnice na šití. Kluci jsou dole. Dostáváme laciné branky, nebojuje se a jeden spoléhá na druhého. Všechno je špatně. Dostat sedm branek, to je tragédie."

Co se s tím dá v takové situaci dělat? „Pořád se o tom bavíme. Máme spousty zraněných. Někteří kluci odešli. Začínali jsme s devatenácti a nyní nás je dvanáct. Potřebuji někde sehnat tři bojovníky, ale opravdové dříče, které by naši hru dokázali strhnout. Tady v okolí je to však těžké. Pokud máme o někoho zájem, tak nám ho do vyšší soutěže nepustí. Musíme si sednout a něco vymyslet. Na podzim nás čeká ještě hodně zápasů a rozhodně není nic ztraceného," zdůraznil Jelínek.

Podlesí – Kácov 7:1 (3:1)Branky: 17. Vojtíšek, 23. Kocourek, 31. Riegel, 55., 88. Sedláček, 62. Gabriel, 64. Soucha - 35. Červeňák. Rozhodčí: J. Svoboda - Benák, Hron. Bez karet. Diváci: 30.

Podlesí: Černohorský - Soucha (70. Soukup), Kadlec, Vojtíšek (70. Pacina), Růžek, Sedláček, Hausleitner, Macek, Gabriel (67. Mezera), Kocourek, Riegel. Trenér Josef Blažek.

Kácov: Verner - Houdek, Švec, Zeman (10. Habal), Kabát - Cettl, Průcha, Pana, Moudrý - Červeňák, Filip. Trenér Miroslav Jelínek.