„Začátek probíhal klasicky. Už ve třetí minutě jsme inkasovali gól po dlouhém nákopu za obranu. Pak se přelévaly šance na obou stranách. Červeňák šel sám na bránu, ale nedal. To samé domácí na Kňazíka, ale ten chytil," začal s hodnocením zápasu trenér Kácova Miroslav Jelínek.

Ve 12. minutě hosté vyrovnali, když Filip vybojoval míč pro Moudrého a ten prostřelil vše před sebou – 1:1. Oba celky následně zahodily další šance, ale ve 21. minutě vystřelil Pana, jeho ránu brankář pouze vyrazil k Červeňákovi, který se nemýlil – 1:2.

„Fotbal nebyl z naší strany nic moc. Takový bezstarostný. Na vyložené šance to v prvním poločase skončilo pět-osm. Prostředek hřiště zkrátka neexistoval. Do druhé půle jsme si řekli, že musíme zklidnit hru a na soupeře vletět, jenže hned na začátku druhé půle jsme udělali chybu a domácí srovnali na dva-dva," líčil Jelínek.

Pak se však Kácovu povedla akce, kdy si balon narazili Bělohlávek, Červeňák a Pana a druhý jmenovaný připravil míč Filipovi před prázdnou bránu – 2:3. Tři minuty poté zvýšil Zeman hlavou po rohu Moudrého na 4:2 pro hosty. Tím se zápas uklidnil a Červeňák pak ze samostatného úniku přidal pátý gól. „Na vyložené šance zápas skončil osm-patnáct. Naštěstí jsme urvali tři body. Pro nezaujaté diváky to bylo krásné, ale pro trenéry je to na nervy," usmíval se kácovský kouč.

Velký Osek – Kácov 2:5 (1:2)Branky Kácova: Moudrý, Červeňák 2, Filip, Zeman.

Kácov: Kňazík – Houdek (76. Zajíc), Rytiny, Kabát – Petrů, Bělohlávek (86. Blažek) – Pana, Zeman, Moudrý – Červeňák, Filip. Trenér Miroslav Jelínek.