„Po relativně dobrém, solidním výkonu v prvním poločase, kdy jsme vedli jedna-nula a hráli to, co jsme chtěli, tak jsme od toho nepochopitelně v prvních patnácti minutách druhého poločasu odstoupili," kroutil hlavou trenér Kutné Hory Radek Kulhánek a navázal: „Začali jsme hrát nakopávané dlouhé míče, ze kterých ale sbíral odražené míče soupeř a těžil z toho v podobě brejků. Právě z nich jsme dostali dva góly a prohrávali jsme."

Ilustrační foto.
Záchranáři zasahovali při pálení ohňů na Kutnohorsku

Franc vrátil Kutnou Horu do hry, ale v závěru přišel tvrdý direkt. „Po druhé obdržené brance jsme začali hrát to, co v prvním poločase a podařilo se nám vyrovnat, když byl faulován ve vápně Vocel a Franc se prosadil z penalty. V závěru jsme ale udělali znovu fatální chybu, kdy Nekvinda nepřistoupil při autu k hráči, který následně vyslal dlouhý pas na zadní tyč, kde další hráč skóroval do odkryté branky. V tu chvíli bylo po zápase," konstatoval Radek Kulhánek.

„Pokud hráči nebudou mít v hlavách, že musí devadesát minut pracovat zodpovědně a nechat na hřišti sto procent, tak lepší výsledek neuděláme," hlesl kutnohorský kouč a na závěr dodal: „Chrastava byla soupeř, kterého jsme porazit měli. Navíc po prvním poločase jsme na to měli, ale bohužel jsme z brejků dostali tři góly a zápas prohráli."

Kutnohorský Majáles je hlavně o dětech.
Kutnohorští si podruhé užívali majáles

Kutná Hora - Chrastava 2:3 (40. Vocel, 81. Franc pok. kop – 59. Beneš, 68. Štajner, 89. Kouba). Kutná Hora: Kadlec – Skokan, Semrád, Franc, Nekvinda – Kulhánek, Šindelář – M. Frejlach (66. Hačka), Vocel, Šesták (53. Záleský) – Cimr (87. Piskač). Trenér Radek Kulhánek.