Sparta Kutná Hora B - Sokol Chotusice 5:1 (3:0)

„Sice jsme hráli se soupeřem ze třetí třídy, ale utkání splnilo svůj účel. Opět si zahráli všichni skoro šedesát minut a na rozdíl od minulého zápasu jsme zahráli velmi dobře v poli. Jsem rád,že na hřišti bylo vidět, kdo hraje vyšší soutěž," říkal domácí trenér František Onderka a pokračoval: „Současně musím pochválit i soupeře, byl houževnatý a vydržel s námi až do konce zápasu, kdy si nakonec vytvořil i dvě šance, ze kterých jednou skóroval a dosáhl čestného úspěchu."

V kutnohorské kabině dojde ke změnám. „Do zápasu už nezasáhl Ondra Pudil. V pátek na tréninku si poranil kotník a sezona pro něj předčasně skončila. V tomto případě je jasné, že nás posílí Kočiš ze slovenského Stropkova, od kterého jsem už dostal povolení k hostování," pochlubil se Onderka.

Statistiky

Branky: 30. a 36. Kopecký, 15. Král, 50. Fajfr, 85. Rumpli – 88. R. Goliáš. Kutná Hora B 1. pol.: Korejtko – O. Nedvěd, Černý, Melezínek, T. Pospíšil - Kopecký, B. Pospíšil, Krupička, Rumpli - Král, Hulman. 2. pol.: Korejtko - Melezínek, Černý, Procházka, T. Pospíšil (70. O. Nedvěd) – Hulman (55. Brant), Fajfr, Kratochvíl, Kočiš - Krupička, B. Pospíšil. Trenér František Onderka. Příští zápas: K. Hora B – Ratboř (sobota, 16 hod., UMT KH).

Tisková zpráva