Pěnčín-Turnov – Kutná Hora 0:0

Trenér sparťanek Alexander Nagy byl po utkání rozladěn: „Hra byla z naší strany špatná. Domácí hráčky byly v prvním poločase lepší a toho jsme se obávali, protože i když je Pěnčín nováčkem, tak má hodně rychlé holky, navíc jich má hodně. V první půli jsme se nechali zbytečně zatlačit. Neměli jsme žádnou mezihru. Akorát jsme kopli do balonu a tím to končilo. Prostě holky nespolupracovaly."

„Ve druhé půli jsme si řekli, že se zkusíme více vytáhnout dopředu, což se nám asi dvacet minut dařilo, ale žádnou gólovku jsme neměli," pokrčil rameny trenér Nagy a pokračoval: „Soupeř nás v posledních deseti minutách zatlačil a měl dvě dobré šance na skórování, ale naštěstí netrefil poprvé bránu a podruhé nastřelil břevno."

Závěr byl dramatický a rozhodčí dost necitlivě ukončil zápas. „V poslední minutě nastaveného času jsme se dostali do velkého vápna soupeře. Z pravé strany šel centr na malé vápno, brankářka byla mimo bránu a než stačila Havlová zakončit do prázdné, tak rozhodčí ukončil zápas. Takto to bohužel skončilo," líčil trenér Sparty a dodal: „To však nic nemění na tom, že jsme podali velmi špatný výkon."

Statistiky

Kutná Hora: Jiříková – Strnadová, Baranovičová, Olivová, Danešová – Forštová (70. Capouchová), Vavřičková, Havlová, Mašínová – Beranová, Kulhánková. Trenér Alexander Nagy.