„První poločas nás zlomil. To jsme prohrávali nula-čtyři. Už ve dvacáté minutě to bylo nula-dva. Oba góly jsme dostali ze standardky. Klasicky jsme dělali chyby. Špatně bráníme. Za stavu dva-nula jsme ještě hráli dobře a byli jsme více na balonu, ale góly jsme nedali, i když jsme šance měli. Pak dali domácí třetí a čtvrtý gól do přestávky," řekl zklamaný trenér Zruče Michal Váňa.

„Do druhé půle už jsem věděl, že je rozhodnuto. Jak nešlo o nic, tak kluci hráli náš fotbal, který umíme. Zaslouženě jsme dali dva góly. Pátý gól jsme dostali po takové zvláštní střele a šestý zřejmě z ofsajdu. Nicméně jsme prohráli a zase jsme ztratili body. Už se můžeme bavit o tom, že na jaře budeme hrát o záchranu," zdůraznil Váňa a dodal: „Poslední zápas musíme doma zvládnout a jít přes zimní přípravu do jara odhodlaní to zachránit."

Teplýšovice – Zruč n. S. 6:2 (4:0)Branky: 20. a 37. Podhorský, 41. a 73. Král, 6. Chomát, 55. Vyhlídal - 57. Váňa, 76. Zeman. Rozhodčí: Manosur - Němeček, Suchý. ŽK: Váňa, Petrů (Zruč). Diváci: 45.

Teplýšovice: Stařecký - Tůma, Stěhule, Král, Šahin, Chomát, Podhorský (71. Breburda), Nerad, Hruška (87. Matoušek), Pejša (78. Mládek), Vyhlídal. Trenér Petr Chomát.

Zruč n. S.: Cudlín - Louda, Jouza, Hájek - Váňa - Diego, Janda (69. Kovář), Petrů, Zelenka (46. Brabec) - Koudela, Zeman. Trenér Michal Váňa.