Abrhám vystřídal ve funkcích trenéra Kmocha a manažera Haniaka. „Pokusím se být v Čáslavi tmelem, který dá některé věci dohromady. Nyní je potřeba soustředit se hlavně na práci," zdůraznil Oldřich Abrhám a pokračoval: „Čeká mě práce sportovního ředitele a trenéra, což je varianta, která už jednou v Čáslavi na stole v II. lize byla."

Jak moc se změní čáslavský kádr? „Nedokážu odpovědět," říkal Abrhám, „Na kádru samozřejmě pracujeme. Někteří hráči určitě přijdou, ale jak se to v Čáslavi vyvine, se nyní nedá specifikovat."

Cíl Oldřicha Abrhám v Čáslavi je jasný: „Chtěl bych stabilizovat klub jak v oblasti ekonomické, tak i hráčské. Dávat si nějaké přehnané cíle je v tuto chvíli nesmysl." Čáslav má i několik kmenových hráčů, kteří si ČFL zahráli. Někteří však v klubu pokračovat nebudou. „Nechci říkat přesné číslo hráčské základny. Kmenových hráčů je dost. Je však otázka, kolik jich tu zůstane. Pokud je kmenový hráč například z Kladna, tak ten už v Čáslavi určitě nebude, protože to cestování je nesmyslné," uvědomuje si Abrhám.

S letní přípravou Čáslavští začnou příští týden. „Přípravu zahájíme sedmého července. Očekávám, že budeme trénovat jen v Čáslavi. Může se stát, že využijeme i okolních hřišť. Přátelské zápasy máme vyjednané. S tím žádný problém není," ujistil čáslavský trenér. První přípravné utkání sezony hrají Čáslavští 12. července od 10.30 hodin s Bohemians Praha. „Hrát budeme pravděpodobně ve Vrdech," doplnil Abrhám.