Hrající trenér Sázavy Pavel Chuchla našel na porážce i pozitiva: „Utkání nehodnotím negativně, ale na body jsme nedosáhli. Z tohoto pohledu to nemohu brát extra pozitivně, protože jsme sahali po bodu. Je to naší vinou, protože první půlku jsme odehráli nula-nula. Rejšice měly asi dvě šance, ale ne nijak vyložené. Domácí byli více na balonu, ale my jsme nebyli zalezlí. Hrál se rychlý a zajímavý fotbal."

Sázava dokonce vedla, ale pak propadla pří bránění rohových kopů. „Na začátku druhého poločasu jsme vstřelili rychlý gól po hezké kombinaci na levé straně. Vše zakončil Keltner. To nás mělo více nakopnout, ale za tři minuty jsme inkasovali gól po rohovém kopu. Jako vždy jsme inkasovali ze standardky. Neustále se opakuji, ale po vyrovnávací brance uběhlo pět minut a dostali jsme další gól z rohu. Orientace našich hráčů ve vápně je strašně slabá," zlobil se Chuchla.

Vyrovnání měl na kopačce útočník Foltýn. A to hned dvakrát. „Hru jsme drželi, nechtěli jsme ji otevřít. V posledních deseti minutách šel Foltýn dvakrát sám na bránu, ale ani jednou neproměnil. V této soutěži není osm brankových příležitostí. Jsou tři a dvě se musí proměnit. Když nám domácí nabídnou dva samostatné úniky a nedáme je, tak nemůžeme pomýšlet na body. Minimálně bod dneska ležel na zemi, ale nezvedli jsme ho," dodal Pavel Chuchla.

Rejšice – Sázava 2:1 (0:0)Branky: 53. a 58. Pečínka - 49. Keltner. Rozhodčí: Vyhnal - Polák, Hanák. ŽK: Zikmunda - Foltýn, Keltner, Mařinec. Diváci: 82.

Rejšice: Novák - Dufek, Kopecký, Kučera, Bělík, Sameš, Zörkler (46. Maňas), Pečínka, Zikmunda (76. Korejza), Kořínek (86. Štěpán). Trenér Miroslav Hruška.

Sázava: Burcev – Urbánek, Kozák, Říčař, Chuchla (36. Mařinec) – Martin Chrpa (66. Marek Chrpa), Šmídek, Dušek, Král, Keltner – Foltýn. Trenér Pavel Chuchla.