Hrající trenér Sázavy Pavel Chuchla své hráče vesměs pochválil: „Jsem celkem spokojený. Soupeř byl velice zdatný, ale my jsme v prvním poločase hráli velmi dobrý fotbal. Posily, které k nám přišly, se ukázaly v dobrém světle. Ostatní hráči byli bez problémů. V první půli jsme zahodili poměrně dost šancí, i když soupeř nehrál špatně."

Sázava se dostala v průběhu první pětačtyřicetiminutovky do vedení, ale z rohového kopu inkasovala na 1:1. „Byla velká škoda, že jsme nepřidali další branky," uvědomoval si Chuchla a přešel ke druhé půli: „Ve druhém poločase jsme vyzkoušeli malinko jiné rozestavení, než se kterým tradičně hrajeme. Trochu jsme v tom plavali a hosté se hodně zlepšili. Tým ČAFC měl vepředu jednoho zajímavého hráče, který byl dost rychlý. Na něj se snažili hrát a dostali se do vedení."

Sázava však nezpanikařila a utkání otočila ve svůj prospěch. „Duel neměl špatnou úroveň," doplnil trenér domácího celku.

Jedním z nových hráčů v Sázavě je také středopolař Zvěřina. „Vašek Zvěřina hrál minulý rok za Benešov B, jinak je hráčem Mirošovic," prozradil Chuchla.

Sázava – ČAFC Praha 3:2 (1:1)Branky Sázavy: Janovský, Švec, Marek Chrpa.

Sázava: Burcev (46. Hrbek) – Konečný, Chuchla, Kozák, Marek Chrpa – Jelínek, Šmídek, Martin Chrpa, Foltýn – Janovský, Švec. Střídali: Dušek, Zvěřina. Hrající trenér Pavel Chuchla.