Výsledek sice vypadá jednoznačně, ale Chotusice selhaly v koncovce. „Hrálo se na těžkém terénu a soupeř měl také své šance, ale nakonec jsme vyhráli. Kluci bojovali a pomohlo nám, že soupeř několik šancí zahodil," líčil brankář Petr Verner a popsal své zákroky: „Čtyřikrát nebo pětkrát šli hosté sami na bránu a také měli nebezpečné standardní situace. Měl jsem i trochu štěstí. Po dlouhé době jsem si celkem dost zachytal. Výsledek vypadá sice jednoznačně, ale Chotusice hrály dobře a měly dost šancí."

Jak se dostal brankář, který chytal v Uhlířských Janovicích a v Kácově, až do Zbraslavic? „V Uhlířských Janovicích jsem skončil, protože jsem stavěl barák. Hrál jsem tedy v Kácově, ale kluci se rozhodli, že nepřihlásí okresní přebor, tak jsem se přes kamaráda dostal do Zbraslavic, kde od léta chytám," vysvětlil gólman kola.

Zbraslavice jsou v tabulce s patnácti body osmé. „Mohlo by to být lepší. Nedaří se nám bodovat venku. Doma jsme v tabulce pravdy na nule, takže jsme spokojení. Trochu si náš mančaft sedl," uzavřel Verner.