Trenér Čáslavi Oldřich Abrhám postrádal před utkáním několik hráčů: „Do dnešního utkání jsme nastupovali bez šesti hráčů, z toho bez pěti základní sestavy, což je pro nás velká rána. Přesto si myslím, že se nám sestavu jakžtakž podařilo sestavit. Hráli jsme zodpovědně a aktivně. Soupeř byl sice více na míči, ale my jsme dobře bránili."

V první půli dokonce Čáslav vedla po trefě Vacka. „Vedli jsme jedna-nula brance z trestného kopu. Bohužel, pak jsme dostali lacinou branku z úhlu. Za stavu jedna-jedna jsme měli dvě vyložené šance, ale neproměnili jsme je, což je velká škoda," litoval Abrhám.

Ve druhém poločase ovlivnilo hru zraněné útočníka Fikejze. „Do druhé půle jsme nastoupili aktivně a hráli jsme slušně. Bohužel, po hodině hry se nám zranil Fikejz, což byla poslední rána. Nedokážeme ho nahradit. Do hry šli dva dorostenci a zákonitě šla kvalita naší hry dolů. V tu chvíli se dalo čekat, že si s námi soupeř poradí, což se stalo," řekl trenér hostí a dodal: „Je velká škoda, že jsme dostali první lacinou branku a poté, že jsme neproměnili vyložené šance za remízového stavu."

Vyšehrad – Čáslav 4:1 (1:1)Branky: 38. Kabele, 64. Macháček (pk), 68. Kratochvíl, 84. Nosek - 32. Vacek.

Čáslav: Stehno - Strnad, Vencl, Váňa, Kunášek - T. Mlynka, Tomášek, Vančura, Martinek (66. Richard) - Vacek - R. Fikejz (59. Lebduška). Trenér Oldřich Abrhám.