Na vše upozornil protest fotbalistů Sázavy B, kteří v Paběnicích prohráli 0:2. „Za mužstvo domácích nastoupil hráč číslo 17 Zoufalý David (ID 96091357). Stejný hráč i ID je uveden jako hlavní rozhodčí v zápisu utkání I. B třídy mezi Mnichovohradišťský SK B a TJ Dynamo Nelahozeves hraného také dne 11. listopadu 2017 od 14 hodin. Nemohl tedy stihnout obě akce najednou,“ stojí v protestu z nedělního dopoledne.

A David Zoufalý rozhodně obě akce nestihl. „Pískal jsem zápas I. B třídy. Pískání je mou prioritou,“ ujistil sudí, že v Paběnicích nebyl. Proč je tedy v zápise, že hrál v základní sestavě a ve 12. minutě ho vystřídal Adrian Čerimi? Nikdo z paběnických funkcionářů se nám nechtěl k tématu vyjádřit.

Na názor jsme se zeptali i samotného hráče. „Týden před zápasem jsem v Paběnicích slíbil, že budu hrát. Jenže nakonec mě delegovali na zápas I. B třídy a já se v Paběnicích zapomněl omluvit. Říkali mi, že na mě čekali, začali hrát v deseti, a když zjistili, že pískám, šel místo mě do hry jedenáctý,“ vysvětloval si Zoufalý střídání zapsané v zápise.

Případ měla ve středu řešit STK a DK OFS Kutná Hora, ale Sázava B svůj podnět nakonec stáhla. "Dohodli jsme se na stažení námitky, protože jak situaci popsal v Deníku David Zoufalý, tak se celá věc doopravdy odehrála," řekl sázavský fotbalista Roman Schneider.

Fotbalový okresní přebor mladších žáků: FK Čáslav D - FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou 5:0 (2:0).
Mládežnické fotbalové výsledky z Kutnohorska
Fotbalisté Malešova hráli ve 12. kole okresního přeboru doma s Církvicí.
Špička okresního přeboru je vyrovnaná. Kdo bude půlmistrem?