Trenér Kácova Miroslav Jelínek neměl pochopení pro defenzivní činnost: „Směrem dozadu jsme hráli hodně špatně. Nefungovala nám celá obranná hra. Dostali jsme pět gólů a soupeř si nevypracoval jedinou šanci. Všechno jsme mu darovali, což je hodně špatné."

Naopak v útoku vyhořel Kácov v koncovce. „Dopředu si šance vypracujeme, ale neproměňujeme je. Proměnili jsme jen jednu, což je hodně málo. Měli jsme pět stoprocentních šancí a nedáme nic. Naopak soupeři darujeme gólovky a on všechny promění. Zaslouženě jsme prohráli," hlesl Jelínek.

Výsledek je pro Kácov nakonec krutý. „Zápas jednoznačný nebyl. Soupeř na nás vlétnul a dal po rohu gól, kdy jsme byli nedůrazní, a nechali jsme hráče otočit. Pak jdeme čtyři na jednoho obránce a špatně to vyřešíme. Za dvě minuty jsme dostali druhý gól opět po nedůrazu kolem naší šestnáctky. Dokázali jsme do přestávky snížit na jedna-dva, něco jsme si v kabině řekli a šli jsme do druhé půle. Hned na začátku jsme měli kopat penaltu po zákroku na Vlasáka. Rozhodčí ji nepískal, my jsme se dohadovali a za dvě minuty jsme udělali chybu, kdy šel soupeř sám na Gabriela a ten nemohl nic dělat," pokrčil rameny kácovský trenér.

„Následně jsme díky nedůrazu neproměnili několik šancí. Soupeř třikrát vykopával míč z brány. Pak jsme udělali dvě velké chyby a domácí chodili sami na gólmana," líčil Jelínek a dodal: „Chyby sráží náš výkon. Mohli jsme uhrát mnohem lepší výsledek, ale pokud budeme dělat triviální chyby, tak to lepší nebude."

Lety – Kácov 5:1 (2:1)Branky: 21. Kalivoda, 33. Kratochvíl, 51. Nejepsa, 76. a 84. J. Baubín - 40. Průcha. Rozhodčí: Mansour - Němeček, Suchý. ŽK: Janouš, Kratochvíl - Průcha, Švec, L. Petrů. Diváci: 70.

Lety: Vácha - Rosenkranz, Janouš, M. Baubín, Kalivoda (86. Janich), Cipra (84. Kustoš), Kratochvíl, Nejepsa, Jablonský (77. Kischer), Šmerda, J. Baubín. Trenér Jaromír Šmerda.

Kácov: Gabriel - Zvára (46. Kabát), Švec, Rytina, Zeman - Albrecht (63. Houdek), Průcha, Vlasák, Cettl - Petrů (79. Peroutka), Filip st. Trenér Miroslav Jelínek.