Čáslav B – Jílové 1:1 (1:0)

V první půli měla Čáslav navrch, ale dala pouze jednu branku. „První poločas jsme hráli celkem slušně. Soupeř bránil a spoléhal na brejky. Bohužel, umělá tráva je malá, nemohli jsme soupeře pořádně roztáhnout, takže nám chyběl moment překvapení. Naše rozehrávka byla hodně zdlouhavá. I tak jsme si vytvořili tři brankové příležitosti a ve 30. minutě jsme šli do vedení, kdy dostal kolmici za obranu Váňa a prostřelil brankáře. Další jsme však šance nedali," řekl k první půli domácí trenér Jakub Stach.

Druhá půle byla v podání čáslavské juniorky jako den a noc. „Ve druhé půli jsme asi čekali, že se zápas vyhraje sám. Přestali jsme bojovat, začalo sněžit a za chvíli byl těžký terén. Soupeř víc bojoval, byl agresivní a daleko více chtěl," tvrdil Stach a pokračoval: „Čtvrt hodiny před koncem hosté zahrávali roh, náš brankář míč promáchl a rázem to bylo 1:1. V posledních pěti minutách měl šanci Zikmunda s Maxou, ale k výhře to nevedlo."

StatistikyBranka Čáslavi B: Váňa. Čáslav B: J. Dastych – Kutil, Charuza, Výborný, Aleksis – Kučera, Váňa, Christos, Šusta (75. Zikmunda) – Maxa, Andreas (57. Špičák). Trenér Jakub Stach.