Sázavští fotbalisté měli za sebou páteční sportovní ples, to ale jejich výkon nijak zvlášť neovlivnilo. „Nejednalo se o nejhorší zápas, sice tam byly nějaké nepřesnosti a chyby, ale šlo o vcelku příjemné utkání. Bylo to dost o běhání," zahájil sázavský trenér Pavel Chuchla a pokračoval: „ČAFC Praha hraje stejnou soutěž jako my, akorát v Praze, takže to bylo vyrovnané utkání. Chvíli jsme za delší konec tahali my a chvíli zase soupeř."

Podle trenéra Sázavy by zápasu slušela více remíza. „S výkonem jsem celkem spokojený, ale nechci dělat nějaké ukvapené závěry. Myslím si, že zápasu by více slušela remíza, protože v jeho průběhu jsme byli o trochu lepším týmem. Udělali jsme ale zbytečné chyby, které vedly k brankám soupeře," uzavřel Chuchla.

Sázavské fotbalisty nyní čeká soustředění v Jindřichově Hradci a následně v neděli zápas s Pacovem, který by měl být odehrán ve Vlašimi.

ČAFC Praha – Sázava 3:2 (1:0)Branky Sázavy: Šmídek, Štěpán. Sázava: Burcev (46. Hrbek) – Konečný, Mařinec, Chuchla, Král – Jelínek, Šmídek, Štěpán, Marek – Švec, Tesařík. Střídali: P. Hrbek, Dušek. Trenér Pavel Chuchla.

Adam Procházka