Samotný fotbalový kemp bude mít dva turnusy. Ten první se uskuteční od 19. do 23. července 2021 a druhý od 26. do 30. července. Program bude vždy od 8 do 16 hodin. Cena za celý turnus je 2.900 Kč. „V ceně je dres, celodenní strava, pitný režim a náklady všech plánovaných aktivit a výletů,“ upřesnil Tomáš Frejlach.

Ne celý kemp nebude sám a připravil pro děti zajímavé fotbalové hosty, kteří mu s tréninkem pomohou. Dorazí například Luboš Loučka, současný asistent trenéra Sparty Praha, nebo hlavní kouč pražské Slavie Jindřich Trpišovský. Z aktivních fotbalistů se děti mohou těšit na Daniela Pudila. Bývalý reprezentant dnes obléká dres Viktorie Žižkov.

Kemp je určen pro děti 4-6 let v rámci fotbalové školičky (ročníky 2015-2017) a 7-14 let v rámci fotbalové průpravy. „Zaměříme se na rychlost, techniku a dovednostní průpravu. Děti si vyzkouší i kondiční spartan a MMA trénink. Kromě již zmíněných osobností dorazí i Lukáš Juliš nebo Jan Bořil. Kempy ale nebudou jen o fotbale. Chystáme zajímavé besedy a volnočasové aktivity. Chystáme i speciální brankářské tréninky a závěrečné vyhodnocení s předáním cen,“ dodal Frejlach.

Přihlášky jsou možné již nyní na telefonu 728083844 nebo emailu: tomas.frejlach@gmail.com.

Trenér Příbrami Pavel Horváth
Kouč Horváth: Prémie na Plzeň? Sekaná a kuřata. Sima je zázrak, trenérům vykám