„První poločas se nám docela podařil. Hráli jsme dobrý fotbal s mužstvem, které je velmi kvalitní, zvláště v domácím prostředí, kdy je posíleno hráči z A-týmu. To, že jsme očekávali těžké utkání, se nám potvrdilo," zahájil hodnocení utkání trenér Sázavy Pavel Chuchla.

Sázavě se ale vstup do utkání vydařil nad očekávání. „Nicméně jsme do zápasu vstoupili dobře. Dali jsme po pěkné akci v patnácté minutě první branku. Dařila se nám i mezihra a bylo vidět velké nasazení hráčů," popsal úvod zápasu sázavský trenér a pokračoval: „Bohužel jsme asi šest minut před koncem prvního poločasu inkasovali z dalekonosné střely k tyči, a tak se šlo do kabin za stavu 1:1, což pro nás byla škoda, protože kdybychom udrželi do poločasu vedení, tak by se nám poté daleko lépe dýchalo."

Druhý poločas rozhodla druhá branka Dobrovic. „Do druhé poloviny jsme vstoupili s tím, že chceme tvořit hru a hrát dobře dozadu. Měli jsme v úvodu i dobrou šanci, kdy po centru ze strany promáchl míč Švec. Poté jsme podruhé v utkání inkasovali, když nám vstřelil branku úplně nepokrytý hráč po rohovém kopu, což by se nemělo stávat. Od té doby už to pro nás bylo velmi složité, navíc jsme během pár minut inkasovali znovu. Poté už se zápas dohrával. Nakonec jsme tedy dostali ještě jednu branku v poslední minutě, ale od stavu dva jednu už bylo asi nad naše síly něco s výsledkem udělat," uzavřel Chuchla.

Dobrovice B – Sázava 4:1 (1:1)Branka Sázavy: 15. Švec. Sázava: Burcev – Mařinec, Šmídek, Říčař, Král – Kuchler, Foltýn (75. Marek), Konečný, Jelínek – Tesařík (63. Konopiský), Švec. Trenér Pavel Chuchla.

Adam Procházka