„Vítězství bylo vybojované na přetěžkém terénu. Od dvou od rána byl v Sázavě ukrutný déšť. Hrálo se na bahně, což bylo pro obě mužstva náročné. Terén byl neregulérní, ale odehrát se to muselo," pokrčil rameny hrající trenér Sázavy Pavel Chuchla a pokračoval: „Situace v tabulce byla nepříznivá, což se projevuje na našich výkonech. Měli jsme zápas vyhrát o čtyři nebo pět branek, protože jsme chodili sami na brankáře. Šancí bylo hodně, ale neproměňujeme je. Na druhou stranu děláme laciné chyby. Dali jsme dvě polovlastní branky."

S posledním celkem tabulky se tak Sázavští museli strachovat až do konce. „Museli jsme vyhrát, a nakonec jsme rádi, že máme tři body. Výkon nebyl optimální. Hráli jsme nervózně a hra byla upracovaná. Tím nechci říct, že bychom nepředvedli pár hezkých akcí. O výsledku ale mělo být daleko dřív rozhodnuto. Takto jsme se museli strachovat až do konce," dodal Chuchla.

Sázava – Dobrovice B 4:3 (2:1)Branky: 19. Marčík, 40. Jelínek, 61. Keltner, 75. Král - 28. Hrdlička, 77. Vladyka, 85. Jílek. Rozhodčí: Petýrek - Novotný, Stumpf. ŽK: Keltner, Dušek, Jelínek - Hrdlička, Bým. Diváci: 75.

Sázava: Burcev - Dušek, Konečný, Chuchla, Mařinec - Jelínek, Šmídek, Martin Chrpa, Král - Keltner (78. Marek Chrpa), Marčík. Trenér Pavel Chuchla.

Dobrovice B: Toman - Hurda (83. Loew), Vladyka, Bým, Bartoň, Jílek, J. Hůlka, Hrdlička, Konečný, Humpola (74. Záveský), Herink. Trenér Josef Hůlka.