Sázavě chyběli kvůli karetním trestům tři hráči a další odjel na služební cestu. I přes problémy se sestavou nepodala špatný výkon. „Neodehráli jsme špatné utkání. Kluci po taktické stránce zvládli zápas dobře a nemůžu je nijak kritizovat. První poločas byl bez šancí, pouze my šli jednou sami na branku, ale Keltner neproměnil. Hradiště je stejně jako my ve fázi, kdy se jim tým hodně změnil a má určité problémy a ničím nás v první půli nepřekvapilo," uvedl trenér Sázavy Pavel Chuchla, který kvůli karetnímu trestu sledoval zápas z pozice diváka a na lavičce jej zastupoval Martin Danko.

Čechie Velká Dobrá - TJ Unhošť 3:1 (0:1), I. B. tř., 28. 10. 2017
Středočeský podzim: Víc než dobrá Dobrá, trenér Sázavy za největšího padoucha



Sázava se po hodině hry dostala do vedení, ale domácí v závěrečné patnáctiminutovce skóre otočili. „Po přestávce jsme se dostali do vedení, ale následně nám začaly docházet síly a dostávali jsme se pod tlak. Čtvrt hodiny před koncem inkasovali, kdy domácí doslova dotlačili míč do branky. Byli jsme už hodně zasunutí, míč se odrazil k jejich hráči a ten prostřelil hradbu těl před sebou. O pár minut později jsme obdrželi druhou branku, který byla prakticky totožná. Utkání jsme ztratili, i když si myslím, že bod jsme získat mohli, možná i tři," konstatoval sázavský kouč a na závěr dodal: „Bohužel dlouhodobě špatně trénujeme a v závěru zápasů nám docházejí síly. Ač se hráči snažili, tak se tréninkový deficit projevil a prohráli jsme."

Mnichovohradišťský SK - Sázava 2:1 (76. Rakouský, 82. Charvát - 59. Kyselka). Sázava: Burcev - Marek Chrpa, Kyselka, Sedláček, Král - Brunclík (83. Kuchler), Jelínek, Dušek, Martin Chrpa - Keltner, Sochor. Trenér Martin Danko.

Bohemia Poděbrady - Uhlířské Janovice 5:1 (15., 25. a 66. Peterka, 48. a 78. Javorek – 63. Vedral). U. Janovice: Záruba – Svoboda (46. Doubrava), Zadražil, Vyhnánek, Strnad (82. Bílek) – Beneš, Vedral, Novotný, Vinický – Tancer (28. Jelínek), Marek. Trenér Antonín Novotný.

Ilustrační foto
Uhlíři vyhořeli v Poděbradech. Hrůza, prohlásil Novotný