„Začali jsme tragicky, stejně jako v prvním domácím zápase, když už v osmnácté minutě jsme prohrávali nula-dva. Chtěli jsme hrát ofenzivně, čemuž odpovídalo i naše rozestavení, ale bohužel jsme hned inkasovali z prvního útoku, druhý gól přišel z penalty, kterou brát mohu, ale nemusím. Vzhledem k tomu, že na konci prvního poločasu byla na nás jasná penalta, kterou rozhodčí neodpískali, tak ji neberu. Kdyby byly odpískány obě, tak jsem absolutně v klidu a nevadí mi to," hlesl trenér Sázavy Pavel Chuchla.

První pětačtyřicetiminutovka Sázavským nevyšla. "V prvním poločase jsme měli dvě velké šance, kdy nejprve šel Foltýn sám na bránu a poté po standardní situaci, kdy se míč dostal dokonce za brankovou čáru, ale rozhodčí to asi neviděl. Nicméně se nechal vyloučit Švec, který evidentně neunesl tíhu okamžiku a my tak museli od třicáté druhé minuty hrát v deseti. V závěru poločasu jsme ještě jednou inkasovali po tečované střele, do protipohybu brankáře. První půlka tedy byla hodně špatná," přiznal kouč Sázavy.

Sázava dokázala zápas zdramatizovat. „Po přestávce jsme se snažili, bojovali jsme. Podařilo se nám vstřelit dvě branky, když se dvakrát prosadil po kombinacích Foltýn. Byla to na špatném terénu velká dřina, ale těsně před koncem se nám podařilo utkání takto zdramatizovat," uvedl Pavel Chuchla a navázal: „Rozhodčí pak ale ve čtyřicáté čtvrté minutě druhého poločasu zápas ukončil a my tak prohráli dva-tři."

Sázava - Tuchlovice 2:3 (0:3)Branky: 61. a 86. Foltýn - 2. Jalaghonia, 18. pok. kop Fitko, 43. Hafenrichter. Rozhodčí: Patrik Roth - Miroslav Vlk, Martin Vlk. ŽK: Šmídek, Kozák, Švec, Foltýn - Kedroň, Nejedlý, Kudela. ČK: Švec (Sázava). Diváci: 190. Sázava: Burcev - Mařinec (83. Marek Chrpa), Foltýn, Chuchla, Říčař, Šmídek, Keltner, Král, Švec, Martin Chrpa (52. Dušek), Kozák. Trenér Pavel Chuchla. Tuchlovice: Pečonka - Nejedlý, Portužák, Zimerman, Hajník (74. Muláček), Cabejšek (66. Brnovják), Hafenrichter, Fitko, Kedroň, Jalaghonia (77. Holan), Kudela. Trenér Daniel Drahokoupil.

Adam Procházka