Polepy – Sázava 2:1 (1:1)

„Bohužel jsme našli přemožitele," hlesl po utkání hrající trenér Sázavy Pavel Chuchla a pokračoval k zápasu: „Hra probíhala celkem podle mých předpokladů. Polepy více držely balon a my jsme dodržovali postavení. Dobře jsme se posouvali v bloku. Myslím si, že soupeři dělalo obrovské problémy se do nás dostat."

„V první půlce si domácí vytvořili šance a třetí už proměnili," popisoval Chuchla, „My jsme šli dvakrát sami na bránu, jenže gól jsme nedali. Měli jsme nebezpečné brejky a za pár minut jsme vyrovnali."

Ve druhé půlce si Sázava vytvořila dvě velmi dobré příležitosti, ovšem znovu je neproměnila. „Proti kvalitním soupeřům musíme příležitosti proměňovat, jinak budeme mít problém," zdůraznil Pavel Chuchla a navázal: „Inkasovali jsme na 1:2 a vrhli jsme se do útoku. Měli jsme trochu tlak, ale nic vyloženého. Pak přišla 82. minuta a ve vápně domácích sesekli Švece. Jasná penalta, která se k překvapení všech nepískala."

Statistiky

Branka Sázavy: 32. Foltýn. Rozhodčí: Asník, bez ČK. Sázava: Burcev - Sedláček, Chuchla, Dytrich, L. Král - Jelínek (74. Svoboda), Konečný, Štěpán, Kuchler - Tesařík (51. Švec), Foltýn. Hrající trenér Pavel Chuchla.