„V prvním poločase to nebylo z naší strany úplně ono. Soupeř přijel posílený o hráče z Kladna, jelikož tento zápas byl pro něj hodně klíčový v souboji o udržení se v soutěži, což se na hře projevovalo," řekl na úvod trenér Sázavy Pavel Chuchla a pokračoval v hodnocení: „ První gól jsme inkasovali z ofsajdu, což neunesl psychicky náš stoper, který byl později v závěru poločasu vyloučen, a my byli nuceni celý druhý poločas dohrávat v deseti."

Sázava své šance neproměnila. „V první půli měl soupeř více ze hry, ale i my jsme měli dvě velké šance, konkrétně Matin a Marek Chrpovi. Nejprve jsme trefili brankáře a podruhé jsme mířili vedle," popsal příležitosti svých svěřenců Pavel Chuchla a navázal: „Po přestávce mi přišlo, jako by soupeř přestal hrát a myslel si, že vítězství přijde samo a nám se podařilo vyrovnat pěknou střelou Švece pod břevno. Poté jsme pečlivě bránili a deset minut před koncem jsme podle mě měli kopat penaltu, když Švece strhli k zemi oba stopeři. To mě trochu mrzí, ale penalta odpískána nebyla nebyla," pokrčil rameny trenér Sázavy a na závěr dodal: „Bohužel v osmdesáté šesté minutě jsme inkasovali střelou ze střední vzdálenosti. Je to škoda, protože i v deseti jsme podali dobrý výkon a smažili jsme se útočit. Soupeř znervózněl, ale nakonec rozhodl onou střelou v závěru zápasu. Za svůj výkon se ale rozhodně stydět nemusíme."

Sázava – Lhota 1:2 (0:1)Branky: 54. Švec - 24. Kudela, 86. Maroušek. Rozhodčí: Vyhnal - Cichra, Stránský. ŽK: Burcev, Mařinec, Chuchla, Šmídek, Král, Kozák - Jung. ČK: 45. Kozák (Sázava). Diváci: 120.

Sázava: Burcev - Dušek, Mařinec, Kozák, Chuchla - Jelínek, Šmídek, Martin Chrpa, Král - Švec, Marek Chrpa. Trenér Pavel Chuchla.

Lhota: Vošmík - Šalamoun, Suchý, Hurych, Dolejš, Kudela, Jung, Maroušek, Borák, Havelka, Mantlík (59. Neumann). Trenér Petr Cais.

Adam Procházka