„Bohužel, před zápasem jsme přišli o stopera Říčaře, a tak musel nastoupit z béčka Skála. Trochu jsme se na hřišti rovnali. V prvních deseti minutách Velim několikrát zahrozila. Poté jsme se srovnali a Fanda Skála odehrál velmi dobré utkání," chválil hrající trenér Sázavy Pavel Chuchla a pokračoval: „Hra se uklidnila a srovnala. Poměrně brzy jsme dali branku ze standardní situace, kdy míč propadl až do brány. Vedoucí gól nám pomohl."

Jenže Velim do přestávky srovnala. „V průběhu první půle se Velim snažila kombinovat, ale gól ji zaskočil. Nebyla úplně přesná. Po brance domácí znervózněli, ovšem měli více ze hry. Nicméně na konci poločasu jsme faulovali poměrně daleko od brány a míč, který šel doprostřed, nějak propadl našemu brankáři do branky. To by se nemělo stávat," zdůraznil Chuchla.

Ve druhé půli začala Velim aktivně. „Tlačila nás a po pěti minutách zvýšila na dva jedna. Domácí pak měli kombinační převahu. My jsme opět přijeli bez tří důležitých hráčů, takže jsme věděli, že nemůžeme hrát rovnocennou partii v poli. Chtěli jsme hrát více zezadu na protiútoky. Čtvrt hodiny do konce jsme však začali hrát," líčil Chuchla, „Zklidnili jsme balon a hráli jsme plynulejším způsobem. Dostali jsme se do tří šancí, které paradoxně Velim neměla za celý zápas. Srba nastřelil spojnici břevna s tyčí. Švec šel ze strany sám na brankáře."

Sázavští své tutovky neproměnili a Velim je před koncem potrestala třetí brankou. „Domácí zaslouženě vyhráli. Sahali jsme po bodu, ale žádný jsme nezískali. U některých hráčů, jako je Jelínek nebo Král, mi vadí, že venku nemají sebevědomí. Nejsou schopní zopakovat to, co předvádí doma. Kladem utkání bylo, že se do sestavy vrátil po ročním zranění Štěpán a odehrál solidní zápas. Kapitán Filip Šmídek podal už druhý zápas po sobě skvělý výkon. Je jeden z mála, kdo se nebojí hrát s míčem. Jeho výkon se mi líbil," dodal Pavel Chuchla.

Velim – Sázava 3:1 (1:1)Branka Sázavy: Chuchla.
Sázava: Burcev – Konečný, Mařinec, Skála (70. Hrbek), Chuchla – Jelínek, Šmídek, Štěpán, Král – Švec, Srba. Trenér Pavel Chuchla.