„Jsme samozřejmě rádi, že jsme získali tři body, protože v naší situaci už bylo na čase. Zápas s Luštěnicemi k tomu byl ideální příležitostí. Měli jsme k dispozici všechny útočné hráče, takže jsem si byl jistý, že budeme směrem dopředu nebezpečnější. Dařila se nám celkem i mezihra, ale je zřejmé, že tomu napomohla trochu i kvalita soupeře, která není až tak vysoká. I tak jsme ale museli přidat určitý výkon, abychom výhru získali,“ uvedl po utkání trenér Sázavy Pavel Chuchla a dodal: Jsme spokojení, že máme tři body, které věřím, že by nás mohly povzbudit do zbytku sezony."

Bílé Podolí zvítězilo v Hlízově díky gólu exhlízovského Jiřího Špitálníka.
Hlízovskou sérii výher ukončilo Bílé Podolí. Tupadly rozdrtily Tuchoraz

Ačkoliv Sázava obdržela první gól, dokázala zápas otočit. „Bohužel jsme ve dvacáté minutě inkasovali jako první, i když si myslím, že jsme v úvodu byli lepší, měli jsme nějaké náznaky šancí, ale nakonec jsme obdrželi branku, která nás trochu znervózněla. Poté navíc přišly dvě ošemetné situace, které jsme přežili a následně se nám podařilo vyrovnat,“ popisoval sázavský kouč a pokračoval: „Hned po zahájení druhé půle jsme se dostali do vedení, což samozřejmě vždy pomůže. Hru jsme drželi pod kontrolou, ale nic moc se nedělo. Až v sedmdesáté osmé minutě jsme se po pěkném brejku prosadili potřetí. Ještě jsme měli další šance, kterými jsme mohli výsledek potvrdit a posunout na čtyři, pět-jedna, ale v zakončení jsme nebyli přesní. Dvě minuty před koncem jsme nakonec inkasovali na dva-tři, ale následně už se nic nedělo a my zvítězili.“

V Křeseticích se tančilo i zpívalo.
OBRAZEM: V sokolovně v Křeseticích zahrál Keks

Sázava – Luštěnice 3:2 (34. Kozák, 46. Keltner, 78. Dušek – 21. T. Hrdlička, 88. Lada). Sázava: Burcev – Sedláček, Chuchla, Kozák, Král – Marek Chrpa (84. Skála), Dušek, Jelínek, Martin Chrpa – Keltner, Marčík. Trenér Pavel Chuchla.

Majitelé ukázali svá lovecká plemena.
OBRAZEM: V Čáslavi proběhl jarní svod psů
Kutná Hora se proti Berounu gólově neprosadila a prohrála 0:1.
Fotbalisté Kutné Hory prohráli doma s Berounem