Sázavu přišlo v hezkém počasí podpořit spousty diváků, ale gólu domácího celku se nedočkali. „Fanoušci na nás byli celkem hodní, protože ve druhé půlce jsem je litoval,“ prohlásil trenér sázavských fotbalistů Pavel Chuchla. Kouč neměl znovu nikoho na střídání. „Vždy nám chybí dva nebo tři důležití kluci, a když nepřijdou, tak hrajeme bez útoku,“ řekl na rovinu kouč domácích.

Ze zápasu se omluvili Švec s Marčíkem kvůli pracovním povinnostem. Třetím hráčem byl Svoboda. „Také byl v práci, ale ještě jsme ho pořádně neviděli, kromě jedné červené karty, kterou dostal na začátku,“ lamentoval Chuchla. Zápas by podle něj nebyl tak hrozný, kdyby se jeho tým sešel alespoň ve stejné sestavě. „Pokaždé hrajeme v jiném složení. Z béčka nám pomohli Knotek se Skálou, za což jim musím poděkovat,“ vzkázal trenér.

Půl hodiny se Sázava s Velimí držela. „Snažili jsme se být agresivní, ale dopředu jsme si nevytvořili vůbec nic. Celkem dobře jsme bránili. Po půl hodině nám docházely síly, protože jsme se nemohli opřít o útočníky,“ líčil domácí trenér. Ve 38. minutě sázavská obrana padla, když se po standardní situaci prosadil Martikán. Ten samý hráč dal za dvě minuty druhý gól. „V tu chvíli bylo po zápase. Druhá půlka byla z naší strany zoufalá. Hosté kombinovali a už tolik netlačili na pilu. Hráli velmi dobře. Navíc jsme udělali penaltu, po které se zápas rozhodl. My jsme byli hodně demotivovaní,“ dodal Pavel Chuchla.

Tým Sázavy nadále zůstává s jedenácti body předposlední. „Nejsme zlomení, ale je nás málo. Věřím, že nějaké body uděláme, ale musíme se scházet všichni. Z nějakého důvodu nám hráči neustále chybí. A to nejsou zranění. Zkrátka nemají asi do fotbalu takovou chuť. Někteří důležití hráči nemají zájem o klub ani spoluhráče,“ uzavřel sázavský kouč.

Sázava – Velim 0:3 (38. a 40. Martikán, 55. pk Hruška).

Sázava: Burcev – Skála, Jelínek, Dušek, Keltner, Král, Martin Chrpa, Marek Chrpa, Knotek, Kozák, Sochor. Trenér Pavel Chuchla.

V podzimním duelu Bílého Podolí s Hlízovem stáli Tomáš (v zeleném) a Martin (v černém) Švábovi proti sobě. V sobotu se v hlízovském dresu postaví společně proti svému otci, který je trenérem Bílého Podolí. Kdo vzejde ze zápasu jako vítěz?
První Hlízov přivítá předposlední Bílé Podolí. K vidění bude rodinná bitva