„Bylo to utkání, které jsme potřebovali za každou cenu vyhrát, což se nakonec povedlo. Nejsem ale vůbec nadšený, jelikož v prvním poločase jsme nezačali vůbec dobře, ztratili jsme několik míčů a hráli jsme, jako by se nemohlo nic stát," hlesl trenér Sázavy Pavel Chuchla a navázal: „Poté jsme se trochu rozjeli, měli jsme asi pět vyložených šancí, které ale hostující brankář pokryl. Vzhledem k množství šancí jsme začali hrát dost pohodlně, přestali jsme zavírat svá zadní vrátka a soupeř si vytvořil dvě šance, které naštěstí neproměnil. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu, což nebylo nic příjemného, jelikož jsme měli jasně vést."

Zápas rozhodl jediný gól. „Po přestávce jsme se na Kunice natlačili, vytvořili si nějaké závary, rohy a dokonce jsme nastřelili tyč," kroutil hlavou Pavel Chuchla, kterému udělal radost až Jakub Švec: „Nakonec vše prolomil po akci Marčíka patnáct minut před koncem Švec, který obešel brankáře a zápas rozhodl."

Pavel Chuchla ví, že výkon jeho týmu se musí zlepšit: „Myslím si, že jsme měli utkání zvládnout klidnějším způsobem a vyhrát vyšším rozdílem. Nicméně i takovéto zápasy jsou ve fotbale důležité. Nezbývá než věřit, že se do příštího utkání zlepšíme, jelikož naše hra se mi moc nelíbila. Hodně nás trápí koncovka, protože za dva zápasy jsme měli tak deset velkých šancí, ale vstřelili jsme jen jeden gól."

Sázava - Kunice 1:0 (0:0)Branka: 72. Švec. Rozhodčí: Pejša - Vokoun, Švagr. ŽK: Skála, J. Al Obaid (oba Kunice). Bez ČK. Diváci: 123.
Sázava: Burcev - Foltýn, Chuchla, Říčař, Dušek, Šmídek, Konečný, Král, Švec (89. Marek Chrpa), Svoboda (72. Martin Chrpa), Marčík. Trenér Pavel Chuchla.
Kunice: Chadima - Simandl (58. J. Al Obaid), A. Tůma, Prokš (Doležal), Petr Lehovec, F. Tůma, M. Skála (61. S. Al Obaid), Zderadička, Pavel Lehovec, Bříza, T. Skála. Trenér Lukáš Liška.

Adam Procházka