Po výsledku 2:2 byl domácí hrající trenér Pavel Chuchla zklamán: „Moc spokojený nejsem, protože se mi utkání z naší strany tak úplně nelíbilo. Nastoupili jsme proti vynikajícímu týmu složeného z hráčů, kteří hráli všechny různé soutěže od první ligy. Takoví fotbalisté byli na hřišti znát. Nicméně podle průběhu utkání jsme měli vyhrát."

Sázavští měli snový začátek. „Ve třetí minutě jsme vedli jedna-nula a v páté minutě jsme nedali jasný gól do prázdné brány, kdy jsme nepochopitelně nastřelili hráče. Místo abychom vedli dva-nula a bylo po zápase, tak Vykáň začala hrát. První půlhodinu jsme nehráli špatně a soupeře jsme nepouštěli do šancí, což platilo o celém utkání, ale na konci první půle jsme dostali dva góly. Jednou to soupeř udělal dobře, podruhé jsme vyrobili chybu," litoval Chuchla.

Ve druhé půli zahodili domácí obrovskou příležitost. „O přestávce jsme prohrávali jedna-dva a řekli jsme si, že to zkusíme ještě dorovnat nebo otočit. To se mohlo stát během pěti minut druhé půle, kdy jsme kopali dvě penalty. Hosté nesmyslně faulovali hráče při standardce a my jsme vyrovnali na dva-dva," popisoval Pavel Chuchla, „Za dvě minuty předskočil brankáře Švec, dal si míč vedle něj a on ho podrazil. Gólman dostal červenou kartu, jenže penaltu jsme neproměnili."

Čau na výhru měli Sázavští stále dost. „Pořád se nic nedělo, protože jsme hráli v přesile. Jenže to, co jsme pak předvedli, absolutně neberu. Kazili jsme přihrávky, dělali jsme chyby na míči a místo abychom si nahráli, tak jsme se hrnuli do nich. Nevěřili jsme si a pořádně jsme nevystřelili na bránu, i když jim chytal hráč z pole. Měli jsme potvrdit vítězství, což se nám nepovedlo. Opakuji, nejde mi o výsledek, ale hra musí nějak vypadat!" zlobil se Chuchla.

Sázava - Vykáň 2:2 (1:2)Branky Sázavy: Švec, Říčař.

Sázava: Burcev – Srba, Chuchla, Říčař, Král – J. Jelínek, P. Jelínek (46. Knotek), Šmídek, Konečný, Martin Chrpa (82. Sedláček) – Švec (80. Marek Chrpa). Hrající trenér Pavel Chuchla.