„Šlo o výbornou přípravu," pochvaloval si kouč Sázavy Pavel Chuchla. „Jsem hodně spokojený. Mužstvo Poříčí je velice kvalitní a my jsme chtěli, aby poslední přípravné zápasy byly pořádnou prověrkou. Máme poměrně dost nových hráčů, takže je stále zkouším a hledám optimální sestavu," přiznal.

První půlhodina byla hodně vyrovnaná. „Šance byly na obou stranách. Po patnácti minutách jsme inkasovali hloupou branku z autového vhazování, když jsme zapomněli, že nemůže být ofsajd. Poté jsme naopak vyrovnali na poločasových jedna jedna. Od třicáté minuty jsme byli lepším týmem, měli jsme hodně šancí, ale byli jsme málo pohotoví," věděl Chuchla.

Přestávka pomohla naopak soupeři. „Prostřídalo se na obou stranách a nám nevyšel začátek druhé půle. Došlo asi ke třem situacím, které se mi vůbec nelíbily. Od šedesáté minuty jsme Poříčí přehrávali. Soupeř byl pozadu v pohybu," řekl Chuchla a pokračoval: „Pak jsme dali branky po krásných akcích až na čtyři jedna a pět dva. Hru jsme v klidu kontrolovali."

Utkání podle hostujícího kouče nebylo vůbec jednoduché: „Poříčí je těžkým soupeřem, zvlášť když hraje s Havlíčkem uprostřed. Navíc se hraje na užším hřišti a já jsem maximálně spokojený s výsledkem i hrou. Nasazení i souhra byla kvalitní. Na druhou stranu jsme udělali pár věcí, které si musíme na tréninku objasnit."

A jak to má Pavel Chuchla se sestavou? „Sestavu stále hledám. Je nás dost a je na chlapcích, jak se ukazují," odpověděl trenér.

Poříčí – Sázava 2:5 (1:1)Branky Sázavy: Říčař, Foltýn, Martin Chrpa, Srba, Wolf.
Sázava: Burcev – Chuchla, Wolf, Říčař, Král – Jelínek, Konečný, Šmídek, Foltýn – Srba, Pohorský. Střídali: Marek Chrpa, Martin Chrpa, Mařinec. Trenér Pavel Chuchla.