Velim – Sázava 1:4 (1:1)

„Ještě jsem v euforii," přiznal po zápase hrající trenér Sázavy Pavel Chuchla. „Zápas to nebyl jednoduchý. Velim má dobré mužstvo, i když má málo bodů. Navíc hraje v netradičním rozestavení na pět záložníků, což jsme sice věděli, ale stejně nám to dělalo dlouhou dobu problémy," přiznal.

„Zápas jsme začali dobře, prvních patnáct minut jsme se dostávali do šancí a byli jsme nebezpeční. Postupem času se Velim dostala do hry a začala nás lehce přehrávat. Chodila do nebezpečných brejků, které jsme s vypětím všech sil zastavovali. Paradoxně, když jsme neměli hru pod kontrolou, tak jsme se ujali z trestného kopu vedení, ale následně jsme hned inkasovali, takže se začínalo na novo," líčil Pavel Chuchla.

Ve druhém poločase Sázava rozhodla. A nic na tom nezměnilo ani vyloučení Kuchlera v 80. minutě. „Ve druhé půli jsme se jako vždycky zlepšili. Hráli jsme přesněji a vstřelili jsme hezkou branku z brejku. Vzápětí jsme přidali další dvě a půl hodiny před koncem už to bylo 4:1. Zbytek utkání už jsme si pohlídali," radoval se Chuchla.

Statistiky

Branky Sázavy: Švec 2, Foltýn, Jelínek. ČK: 80. Kuchler (S). Sázava: Burcev – Sedláček (46. Konečný), Chuchla, Říčař, Král – Jelínek, Šmídek, Štěpán, Kuchler – Švec (82. M. Danko), Foltýn. Hrající trenér Pavel Chuchla.