Jeho tým nakonec zvítězil vysoko 8:1. „Za stavu tři-jedna vyběhl gólman soupeře, neměl balon a fauloval za červenou kartu. Navíc byla penalta. Pak už byly Chotusice odevzdaným soupeřem. Do té doby bylo klíčové, že jsme proměnili šance, i když jsme prohrávali nula-jedna. Měli jsme spousty příležitostí, i když hosté dobře bránili. Důležité bylo, že jsme výsledek do přestávky zvrátili. Na góly jsme měli převahu, ale i trochu herní. Chotusice však nehrály špatně," řekl k zápasu jeho hrdina Michal Veliký.

Jeden gól dal později vyloučenému Martinovi Výbornému. Další čtyři pak náhradníkovi. „Těžko říct, zda bych ty góly dal, kdyby chytal původní brankář," usmíval se Veliký a pokračoval: „Vesměs šlo o dorážky. Jeden gól jsem původnímu gólmanovi dal, to jsem střílel z vápna."

Pět branek v jednom utkání člověk za život jen tak nedá. „Myslím, že v mužích se mi nic podobného nestalo. Asi někdy v žácích, ale to si už nepamatuji," vzpomínal Veliký.

Uhlířským Janovicím B se momentálně velmi daří a tým je po několika sezonách, kdy bojoval o záchranu, na druhém místě! „Máme staronové hráče. Starší kluci, kteří skončili v áčku, hrají stabilně za béčko. Snažíme si zahrát fotbal. Předtím to bylo přesně opačně. Chodili nám pomáhat mladí kluci, kteří se od nás učili. Momentálně to stojí na zkušenějších hráčích. Dříve jsme hráli s pěti nebo šesti dorostenci, ale to už neplatí," vysvětlil zlepšení týmu Veliký, který se na další duel s prvními Tupadly těší: „Čekám dobrý fotbal. Přijede lepší soupeř. Budeme chtít vyhrát a uvidíme, jak to dopadne."