Kutná Hora – Jestřabí Lhota 0:2 (0:0)

„Jsem rozčarován, protože jsme hráli se soupeřem, který byl bodově pod námi. Chtěli jsme vyhrát, vždyť jsme hráli doma," zlobil se trenér sparťanek Alexander Nagy a pokračoval s hodnocením první půle: „Ze začátku to byla spíše taková plácaná, které neměla s fotbalem mnoho společného. Soupeř si na rozdíl od nás dokázal párkrát vyměnit míč a tím pádem měl i převahu v zakončení. Mušku však měly hostující hráčky vychýlenou, a co trefily do brány, tak dobře chytila Vintišková."

„Do druhé půle jsme šli s tím, abychom neinkasovali a případně zkusili dát gól. Bohužel soupeř dal gól po naší nedůslednosti a špatném odkopu. I když brankářka dobře vyběhla, tak soupeřka byla důvtipnější. I poté jsme se dopředu moc nedostávali. Ke konci jsme hru otevřeli, ale k ničemu to nevedlo. Naopak jsme minut před koncem inkasovali druhý gól," doplnil Nagy.

Trenéra Kutné Hory štve nejvíce docházka: „Mrzí mě, že se nikdy na zápas nedokážeme sejít v plné sestavě. Dnes opět chyběly čtyři zkušené hráčky. Musíme vždy vycházet z hráček, které máme k dispozici."

Statistiky

Kutná Hora: Vintišková – Francová, Olivová, Vavřičková, Vašková – Čepková, Danešová, Mašínová (70. Havlová), Capouchová – Beranová, Kulhánková (46. Forštová). Trenér Alexander Nagy.