Sázava – Říčany 1:1 (1:0)

„Nebylo to vůbec snadné utkání. Hráli jsme na špatném terénu, hřiště bylo hodně pod vodou a během pár minut se změnilo v oraniště a hra s míčem po zemi byla problematická. I přesto jsme v prvním poločase byli lepším týmem. Vytvořili jsme si tlak a vstřelili branku. Ve 20. minutě jsme museli přeskupit řady, jelikož se nám zranil stoper Mařinec. Bohužel je to už několikáté zranění a naše sestava tak není taková, jakou bych si představoval," řekl o prvním poločase hrající trenér domácích Pavel Chuchla.

„Ve druhém poločase nás Říčany zatlačily. Naše tempo z první půle bylo to tam a i naše hra opadla, ale přesto jsme Říčany k ničemu nepouštěli. Poté jsme ale bohužel inkasovali zbytečnou branku. Skvěle chytajícímu Hrbkovi vypadl míč z rukou a hosté dokopli míč do prázdné brány," popsal situaci Chuchla. „Zápas skončil 1:1, přesto jsme celkem spokojeni se ziskem jednoho bodu, protože přeci jen naše sestava, poznamenaná zraněními, nebyla ideální a pro nás je v tuto chvíli důležité, že jsme neprohráli," shrnul utkání trenér Chuchla.

StatistikyBranka Sázavy: Říčař. Sázava: J. Hrbek – Sedláček, Mařinec (22. Krčmář), Chuchla, Král – Jelínek, Konečný, Říčař, Kuchler – Švec, Foltýn. Hrající trenér Pavel Chuchla.

Adam Procházka