„Začátek utkání byl z naší strany nervózní. Naše sebevědomí je, chtěl bych říct na bodu nula, ale myslím, že tak mínus pět. Deset nebo dvanáct minut jsme se hledali. Kopalo se na nás několik standardek, ale v utkání nám naštěstí tato disciplína vyšla. Všechny standardky jsme dobře a zodpovědně ubránili, i když jsme obecně menší proti naklonovaným přeborovým mužstvům, kde je vždy pět dvoumetrových oblud," usmíval se trenér Sázavy Pavel Chuchla.

„V průběhu první půle jsme se srovnali a chtěli jsme zápas vyhrát hlavně kvůli divákům. To bylo pro nás hlavní. Chceme jim dělat radost, kterou jsme jim na můj vkus už dlouhou neudělali. Byli jsme lepším týmem a neproměnili jsme řadu šancí. To souvisí asi i s postavením tabulce a chybí nám uvolněnost," uvědomoval si Chuchla a navázal: „Nakonec jsme gól dali. Soupeř nehrál špatně, aly my jsme zápas odmakali, a měli jsme hodně šancí. Vítězství si musíme vážit."

Jedinou branku vstřelil sázavský Švec. „Foltýn centroval ze strany levou nohou a Švec hlavou skóroval. Doufám, že mu sebevědomí naroste," dodal Chuchla.

Sázava – Vraný 1:0 (0:0)Branka: 69. Švec. Rozhodčí: Prosr - Petýrek, Novotný. ŽK: Chuchla - Klimpl, Matoušek. Diváci: 145.

Sázava: Burcev - Foltýn, Chuchla, Kozák, Král - Janovský, Jelínek, Šmídek, Konečný, Bartoš (46. Martin Chrpa) - Švec (87. Mařinec). Trenér Pavel Chuchla.

Vraný: Sailer - Vacek, Prágl, Urban, Klimpl, Matoušek, Zelenka, Fujdiar (80. Novák), Chaloupka, Hurt (62. Červenka), Hadač (73. Hrebinka). Trenér Jiří Pazdera.