„Je hodně těžké hodnotit takovéto utkání. Stejně jako v prvním zápase jsme vedli, ale nedokázali jsme zápas dovést do vítězného konce. Asi se nám přilepila smůla na paty. Když máme takto rozehrané utkání, tak bychom zápas měli vyhrát, ale bohužel se nám to nedaří," pokrčil rameny trenéry Tupadel Stanislav Krajíček a dodal: „Musíme se zlepšit a zapracovat hodně na psychice mužstva."

Tupadly ztratily zápas ve druhém poločase. „Do vedení nás dostal Hašek, který se prosadil po rohovém kopu hlavou, ale ve druhém poločase se hostům podařilo skóre otočit. My jsme si pak vytvořili nějaké šancí, například Císař postupoval sám, ale přestřelil. Bylo to utkání, ve kterém jsme měli zvítězit, nebo minimálně bodovat," uvědomoval si tupadelský kouč, který tuší, že osudným je pro Tupadly zranění klíčového a zkušeného středopolaře: „Bohužel nám hodně chybí zkušenost Vojtěcha Vondry. To se projevilo už v prvním kole, kdy byl kvůli zranění vystřídán, a naše hra se sesypala. I se Sadskou by podle mě vypadal zápas jinak, kdyby byl na hřišti, protože díky svým zkušenostem by hráče dokázal ukočírovat."

Tupadly - Sadská 1:2 (1:0)Branky: 33. Hašek - 60. Lukavec, 75. Plot. Rozhodčí: Kratochvíl - Kinčl, Hron. ŽK: Daru, Kruml - Fér, Rozsypal, Kalina, Lukavec. Bez ČK. Diváci: 80.
Tupadly: Potměšil - Fuksa (75. Daru), D. Pipek, Kruml, R. Krajíček, Chvátal, Kavánek, Hašek, Hošek (62. Ryšán (75. Koudelka)), Císař, Hudec. Trenér Stanislav Krajíček.
Sadská: Šaroch - Havlík, Fér (46. Hubáček), Janiga, Kalina, Kreische, Lukavec (88. Štěpán), Plot (90. Šimůnek), Rozsypal, L. Svoboda, M. Svoboda. Trenér René Kulhánek.

Adam Procházka