Semice – Uhlířské Janovice 6:2 (3:0)

Uhlířům nepomohla ani změna v rozestavení. „Začali jsme s pěti záložníky a jedním útočníkem. Dvacet pět minut jsme hráli to, co jsme chtěli. Pak jejich pravý záložník centroval a od tyče dal náhodný gól. Nám by to tam nikdy takto nespadlo. Hrozně nás to zlomilo a už jsme jenom inkasovali," pokrčil rameny zklamaný kouč hostí Jiří Uher.

O přestávce se Uhlířskojanovičtí pokusili o restart. „Před druhým poločasem jsme si v kabině řekli, že budeme hrát, jako by to bylo 0:0. Nebyli jsme horší, akorát máme smůlu, že jejich pološance končí gólem. Snížili jsme sice na 1:3, jenže vzápětí měl Hrstka tutovku z malého vápna, ovšem brankář mu ji neskutečně vyrazil. Pak jsme znovu chybovali a dostali na 1:4. Na 2:4 snížil z pokutového kopu krátce poté Strnad," popisoval zápas Uher. V závěru uhlíři inkasovali do otevřené obrany ještě dvě branky.

Branky U. Janovic: Wolf, Strnad (pok. kop). Rozhodčí: Kovář, bez ČK. Uhlířské Janovice: Hromádka – Vedral, Zadražil, Strnad, Hrbek – Srba (40. Hrstka), Bálek (80. Hošta), Kopecký (75. Kocourek), Wolf, Jelínek – M. Svoboda. Trenéři Jiří Uher a Jiří Jirsa.