Domácí vedli od 15. minuty po trefě Strnada 1:0, ale hosté dokázali srovnat gólem do šatny.

„Hodnocení bych rozdělil na dva poločasy. V první půli bych chtěl hráče pochválit za dobrý výkon do čtyřicáté čtvrté minuty, kdy jsme vedli jedna-nula a měli jsme příležitosti přidat další branky. Bohužel, nedali jsme. Soupeř nás pak potrestal po zbytečné standardní situaci gólem do šatny," řekl k prvním pětačtyřiceti minutám trenér Čáslavi B Jiří Antoš.

Druhý poločas byl podle něj ovlivněn hned několika faktory. „Jedním z nich byla nedisciplinovanost Radka Vajgla, který se nechal vyloučit, poté výkon rozhodčí a vynucená střídání, jelikož jsme dohrávali v deseti. Za bojovnost bych chtěl hráče pochválit, ale bod je pro nás málo. Myslím si, že z druhého poločasu jsme nemohli vytěžit více. To zkrátka nešlo," pokrčil rameny domácí trenér.

Vajgl dostal červenou kartu za dva fauly. „Druhá žlutá karta byla hodně zbytečná na prostředku hřiště. Zbytečně nás svou nedisciplinovaností poslal do desíti," zlobil se Antoš a pokračoval: „Museli jsme pak pozměnit sestavu, což průběh zápasu ovlivnilo."

Výkon sudích se domácímu trenérovi také nezamlouval: „Nechci říkat, že šlo o skandální výkon rozhodčích, ale nevím, jak jinak to pojmenovat. Hráč soupeře dostal dvakrát žlutou kartu. Honza Strnad šel sám na bránu, byl jasně stažený za červenou kartu, ale nic se nedělo. Výborný nedohrál po surovém zákroku, který nebyl ani potrestán žlutou kartou. Má hodně zhmožděnou holeň."

Čáslav B – Poříčany 1:1 (1:1)Branka Čáslavi B: 15. Strnad.

Čáslav B: Dastych – Výborný (55. Veselý), Votava, Richard, Vrána – Mlynka (90. Kadlec), Strnad (75. Zoufalý), Filka, Vajgl, Bilinkiewicz – Netušil (90. Havránek). Trenér Jiří Antoš.