Tupadly začaly skvěle. Chvátal je poslal do vedení a na náporu hostí nic nezměnilo ani vynucené střídání středopolaře Vondry. Ve 32. minutě zvýšil Císař už na 2:0. O přestávce domácí trenér sáhl k zajímavému tahu a vystřídal hned čtyři hráče! Jenže ze začátku druhé půle sledoval, jak Hašek zvýšil ve 48. minutě na 3:0 pro hosty. Pak se vše zlomilo a Tupadly zkratovaly.

„Zápas se mi hodnotí špatně. Měli jsme vyhraný zápas, vedli jsme tři-nula, ale během druhé půle jsme dostali čtyři góly. To se těžko hodnotí. Vůbec nevím, čím to je. Absolutně jsme propadli vzadu a začali jsme se klepat," řekl k zápasu trenér Tupadel Stanislav Krajíček a dodal: „Za první půlku a začátek druhého poločasu musím kluky pochválit, hráli jsme perfektní fotbal. Dali jsme góly, ale výsledek jsme bohužel neudrželi."

TJ Pátek – Star Tupadly 4:3 (0:2)Branky: 55. a 74. Kollmann, 66. a 80. Zumr – 16. Chvátal, 32. Císař, 48. Hašek. Rozhodčí: Říha – Stádník, Mareš. ŽK: Ryšánek – V. Pipek. Diváci: 85.

Pátek: Král – Churavý, Kohoutek, Bulíř, Bartheldy (46. Kmoch), Vondra (46. Brtek), Ryšánek (46. Kollmann), Jirásek, Kalina, Fořt, Sporiš (46. Zumr). Trenér Luboš Vondra.

Tupadly: Potměšil – V. Pipek, Semrád, D. Pipek, Kruml, Vondra (26. Hašek), R. Krajíček, Chvátal, Jiří Kavánek, Hošek, Císař. Trenér Stanislav Krajíček.