Jiskra má stejně bodů jako třináctý Týnec n. S., na druhou stranu ztrácí bod na jedenáctý Struhařov a dva body na desáté Říčany. Poslední dvě kola budou velmi dramatická. „První poločas byl vyrovnaný, náznaky šancí se odehrávaly na obou stranách, ale šlo pouze o střely za vápnem. Měli jsme jednu stoprocentní šanci, když jsme šli sami na gólmana, ale nedali jsme,“ řekl k sobotnímu zápasu zručský fotbalista Ondřej Jouza.

Hned na začátku druhé půle sám Jouza skóroval. „Potom jsme se soustředili na bránění,“ přiznal autor první branky zápasu. Jenže domácí vyrovnali v 80. minutě na 1:1. Poslední slovo však měl dvě minuty před koncem Kovář, který trefil šibenici a hosté mohli slavit. „Hrálo se vyrovnané utkání, šancí moc nebylo, ale myslím, že jsme vyhráli zaslouženě,“ dodal Jouza.

Kácov se drží o bod první před Průhonicemi. „Hrál první se čtvrtým. Zápas měl úroveň. Utkání bylo hodně bojovné a soubojové, ale měli jsme větší držení balonu,“ hodnotil nedělní zápas s Miřeticemi trenér Kácova Václav Toupal.

Do druhé půle vstoupil Kácov aktivně a dal gól, který vstřelil v 56. minutě Skiba. „Pak se bohužel odrazil balon za vápno a první střela mezi naše tyče skončila vyrovnávacím gólem.

Měli jsme další stoprocentní šanci, ale nedali ji. Z protiútoku kopal soupeř roh a dostali jsme druhý gól,“ litoval Toupal. Domácí nakonec v nervózním závěru srovnali. Ve druhé minutě nastavení se Vlasák trefil z trestného kopu přesně k tyči. V penaltách měl Kácov štěstí.

I. B třída D, 24. kolo

Zvole – Zruč n. S. 1:2 (80. Hnát – 52. Jouza, 88. Kovář). Zruč n. S.: Cudlín – Kotek, Jouza, Petrů, Hirnyk (59. Louda), Kovář, Arnolt (77. Havel), Hájek, Martinák, Viktora, Janda. Trenér Alois Chovánek.

Kácov – Miřetice 3:2p (56. Skiba, 90.+2 Vlasák – 71. Jandák, 80. Kamarýt). Kácov: Štecher – Toupal (77. Brýl), Skiba (84. Zamrzla), Motyčka (14. Linhart, 68. Filip), Cettl, Rut, Červeňák (58. Petrů), Vobecký, Habal, Lapáček, Vlasák. Trenér Václav Toupal.