„Utkání se mi hodnotí velmi těžko. Opět jsme si zkomplikovali svou situaci a boj o záchranu pokračuje. Hráli jsme špatně směrem dozadu a góly jsme soupeři darovali. Musíme najít příčinu. Na góly se strašně nadřeme, a když už je dáme, tak další lacině dostaneme. Komplikuje se nám a doufám, že příští týden uspějeme doma s Kondrací. V Maršovicích jsme body ztratili a jestli se chceme zachránit, tak takto se hrát nedá,“ zhodnotil zápas hrající asistent trenéra Zruče nad Sázavou Michal Váňa.

Zručští v zápase třikrát vedli. „Pokaždé jsme vedli, dokonce ještě v sedmdesáté první minutě jsme vedli tři-dva. Bohužel ale nedokážeme hru natolik zklidnit, abychom zápas dotáhli do vítězného konce. Soupeř vždy po našem gólu dokázal vyrovnat a v závěru jsme špatně bránili, chybovali jsme a domácí dali rozhodující čtvrtý gól. Je to škoda a podobné výsledky, kdy vedeme chvíli před koncem o gól nebo o dva, je potřeba udržet a dotáhnout zápasy do vítězného konce. Hru zklidnit a vyvarovat se zbytečných chyb a ztrát míčů.“

Maršovice – Zruč nad Sázavou 4:3 (8. Zavadil, 26. Laurich, 76. Šetina, 81. Hašek – 5. Martinák, 18. Hájek, 71. Zeman). Zruč n. S.: Cudlín – Louda (83. Kotek), Jouza, Petrů, Jelínek, Viktora, Martinák, Váňa (65. Arnolt), Zeman, Hájek, Kovář. Trenér Alois Chovánek.

Jesenice – Kácov 2:1 po pen. (7. Kratochvíl – 30. Lapáček. Pokutové kopy: 4:2. ČK: 68. Toupal (Kácov)). Kácov: Císař – Motyčka (28. Filip), Toupal, Skiba (79. Linhart), Vlasák, Cettl, Rut, Vobecký (70. Brýl), Habal, Lapáček, Petrů (60. Zamrzla). Trenér Václav Toupal.

Ilustrační foto
Hlízov padl a má už jen dvoubodový náskok. Zápas v Sokolči byl divoký