Zruč dostal do vedení v prvním poločase Viktora, k němuž se dostal ve vápně míč, a on jej placírkou poslal do domácí branky. Po přestávce ale domácí Miřetice zápas otočily. „První poločas jsme vyhráli jedna-nula a do druhého dějství jsme šli s tím, že chceme hrát stejnou hru, jako v tom prvním. Všechno se ale změnilo, museli jsme přeskládat celou sestavu a systém, který jsme hráli v prvním poločase, se nám zhroutil," hlesl trenér Zruče nad Sázavou Michal Váňa a navázal: „Bohužel jsme nedokázali podržet míč na svých kopačkách, nehráli jsme chytře a místo toho, abychom kouskovali hru a trochu se snažili natáhnout čas, tak jsme neustále nakopávali míč dopředu, kde jsme ho ztráceli a domácí se k nám s ním rychle vraceli. Vznikalo z toho také dost standardních situací a Miřetice nás z nich dvakrát v závěru potrestaly. Zápas jsme si prohráli zbytečně sami, a to hlavně kvůli nepovedenému druhému poločasu."

Miřetice - Zruč nad Sázavou 2:1 (0:1)Branky: 81. Jantač, 85. Turek - 12. Viktora. Rozhodčí: Vácha - Burian, Doubrava. ŽK: Jandák, Filip - Z. Louda, Petrů, Jelínek. Bez ČK. Diváci: 60.

Miřetice: Novák - K. Čáp, P. Čáp, Přitasil (77. Houdek), Moudrý (64. Hájek), Turek (68. Švingr), Seidl, Jenšík, Jandák (89. Lalouček), Filip, Jantač. Trenér Pavel Hájek.

Zruč nad Sázavou: Cudlín - Z. Louda, Jouza, Jelínek, Janda (77. Jelínek), Hájek, Viktora, Petrů, Váňa (46. Marcelo), Zeman (68. Kovář), Koudela (46. Tachtadžis). Trenér Michal Váňa.

Adam Procházka