„Pro nás šlo o první zápas. Nebyli jsme sice kompletní, ale i tak se mi zápas herně líbil. K vidění byly pěkné fotbalové pasáže, na které se dalo koukat. Tým je fyzicky připravený. Utkání se mi líbilo, i když bylo první v letní přípravě," řekl hrající trenér Zruče Michal Váňa.

První gól Zruče dal v prvním poločase Kamil Petrů po individuální akci, když si vybojoval balon na půlce a sólem prošel do střely, kterou uklidil k tyči domácí branky. Na druhý gól si hosté počkali do druhé půle. Zeman dostal kolmici za beky a placírkou podél brankáře zvýšil na 2:0 pro Jiskru. Domácí už pak jen výsledek korigovali.

Jiskra nenastoupila do zápasu kompletní. „Chyběl nám Azem Brahimi, který se připravuje s futsalisty. Ze základní sestavy nebyl ani pravý obránce Zdeněk Louda. Do přípravy ještě nezasáhl futsalista Amrani, ale u něj ještě nevíme, zda do Čech přiletí a bude u nás hrát," dodal Váňa.

Kácov B – Zruč n. S. 1:2 (0:1)Branky Zruče: Petrů, Zeman.

Zruč n. S.: Cudlín – Brabec, Jouza, Hájek, Jelínek – Viktora, Janda, Petrů, Zeman – Koudela, Havel. Střídali: M. Váňa, Borek. Hrající trenér Michal Váňa.