Zruč nad Sázavou vyprovodila ze svého trávníku osmibrankovým výpraskem Křesetice. Vyhrála 8:1 a Zeman dal polovinu gólů svého mužstva. Třemi brankami soupeře v úvodu načal, vedení pečetil zvýraznil po přestávce.

„Nejhezčí byl asi druhý gól. Dostal jsem přihrávku od obránce Jelínka, pohybem jsem obelstil soupeře a pak jsem míč poslal po zemi k tyči,“ popsal svou nejhečí zápasovou trefu Zeman. Ta nejtěžší byla třetí. „Běžel jsem proti gólmanovi, který proti mně vyběhl za šestnáctku. Šli jsme do šprajcu, on trefil moji nohu, já míč. A ten asi z půlky půlky doskákat až do brány,“ vrátil se ke dvěma víkendovým trefám autor čtyř gólů.

Z fotbalového utkání okresního přeboru Malín - Nové Dvory (2:0)
Okresní přebor: Pět předních celků bylo stoprocentních, Zeman dal čtyři góly

Sedmadvacetiletý zručský fotbalista těží hlavně ze své rychlosti. „To je asi moje největší přednost. Myslím, že si dokážu počkat na šanci. Ale býval jsem rychlejší,“ usmál se Zeman.

Jeho v podzimní části sezony trápilo zranění a moc zápasů neodehrál. „A ani tréninkům moc nedává a střelecké štěstí ho opustilo,“ přidal trenér Zruče nad Sázavou Michal Váňa. „Odehrál jen jedno přípravné utkání a teď se vrátil. Má rychlost a výborné vedení míče,“ vypíchl trenér hlavní zbraně Zemana.

„Dal čtyři góly, na jeden přihrál a mohl dát ještě nějaký gól, měl i další šance. Ale uvidíme, jak se mu bude dařit se silnějšími protivníky,“ dodal kouč Váňa.