Deník region
1/11 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Vyhýbat se cukru rozhodně není od věci, nic jako zdravé slazení ale neexistuje. A některé alternativní strategie jsou dokonce vyloženě škodlivé.

Vyhýbat se cukru rozhodně není od věci, nic jako zdravé slazení ale neexistuje. A některé alternativní strategie jsou dokonce vyloženě škodlivé.

Zdroj: Shutterstock.com

Vyhýbat se cukru rozhodně není od věci, nic jako zdravé slazení neexistuje. A některé alternativní strategie jsou dokonce vyloženě škodlivé.

Vyhýbat se cukru rozhodně není od věci, nic jako zdravé slazení neexistuje. A některé alternativní strategie jsou dokonce vyloženě škodlivé.

Zdroj: Shutterstock

Javorový sirup má také nižší energetickou hodnotu než bílý cukr a poloviční sladivost.

Javorový sirup má také nižší energetickou hodnotu než bílý cukr a poloviční sladivost.

Zdroj: Shutterstock

Cukr by měl hrát ve vašem jídelníčku je okrajovou roli.

Cukr by měl hrát ve vašem jídelníčku je okrajovou roli.

Zdroj: Shutterstock

Organické látky v medu se zničí při teplotě vyšší než 42 °C, proto si čaj slaďte až zchladlý.

Organické látky v medu se zničí při teplotě vyšší než 42 °C, proto si čaj slaďte až zchladlý.

Zdroj: Shutterstock.com

Agávový sirup se získává ze sukulentů z Jižní Ameriky.

Agávový sirup se získává ze sukulentů z Jižní Ameriky.

Zdroj: Shutterstock

Melasa je odpadní materiál, který vzniká při výrobě třtinového cukru. Obsahuje jen asi 20 procent cukrů.

Melasa je odpadní materiál, který vzniká při výrobě třtinového cukru. Obsahuje jen asi 20 procent cukrů.

Zdroj: Shutterstock

Klasický cukr je často nahrazován třtinovým. Ale ať si koláč osladíte čímkoli, pořád do svého těla dostanete velké množství kalorií. A případný obsah minerálních látek je bohužel zanedbatelný.

Klasický cukr je často nahrazován třtinovým. Ale ať si koláč osladíte čímkoli, pořád do svého těla dostanete velké množství kalorií. A případný obsah minerálních látek je bohužel zanedbatelný.

Zdroj: Shutterstock.com

Klasický cukr platí v posledních letech za největšího výživového strašáka.

Klasický cukr platí v posledních letech za největšího výživového strašáka.

Zdroj: Shutterstock.com

Sladidlo získávané z rostlinky stévie neobsahuje žádné kalorie. Má ale bohužel i hořkou pachuť. Průmyslově zpracované potraviny proto nebývají slazeny jen stévií, ale i cukrem.

Sladidlo získávané z rostlinky stévie neobsahuje žádné kalorie. Má ale bohužel i hořkou pachuť. Průmyslově zpracované potraviny proto nebývají slazeny jen stévií, ale i cukrem.

Zdroj: Shutterstock.com

Nejnovější galerie
Záchranné složky ukázaly, jak umějí zachraňovat.

Záchranné složky ukázaly, jak umějí zachraňovat. Lepší je ale do akce nemuset

Z akce Husiti na tvrzi v Malešově.

Malešovskou tvrz opět obsadili husité. Návštěvníci se přenesli do středověku

Výlet na zámek Esterházy a do lázní Hegykő.

Vychutnejte si krásy „maďarského Versailles“, zámku Esterházy

Stadion Dynama Hrála se na něm liga ragbistů a atleti ho využívali k tréninkům. Na stadion bylo svrženo několik leteckých pum, které částečně zničily tribuny a tartanový povrch dráhy.

OBRAZEM: Jak se trénuje za války. Ukrajinští sportovci volají po bojkotu Ruska

Fotbalová IV. třída, skupina B: TJ Rozvoj Křesetice B - SK Zbraslavice B 1:1 (0:0).

FOTO: Fotbal na Kutnohorsku bez radosti z vítězství. Tři týmy na jaře nevyhrály

Jana Peroutková ve Zruči nad Sázavou.

OBRAZEM: Do Křesla pro hosta ve Zruči usedla moderátorka Jana Peroutková

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka