Deník region
15/15 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
26 - Zelné produkty z Křimic.

26 - Zelné produkty z Křimic.

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

Zelí je nejen úžasně chutné a variabilní, ale také nesmírně zdravé

Zelí je nejen úžasně chutné a variabilní, ale také nesmírně zdravé

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

Kateřina Herzánová z Horského areálu Lesná.

Kateřina Herzánová z Horského areálu Lesná.

Zdroj: Deník/Miroslava Šebestová

Břestek, prohlídka vesničky na úpatí Chřibů. Šlapání zelí

Břestek, prohlídka vesničky na úpatí Chřibů. Šlapání zelí

Zdroj: Deník/Zdeněk Skalička

Břestek, prohlídka vesničky na úpatí Chřibů. Šlapání zelí

Břestek, prohlídka vesničky na úpatí Chřibů. Šlapání zelí

Zdroj: Deník/Zdeněk Skalička

Zelí je nejen úžasně chutné a variabilní, ale také nesmírně zdravé. Hodí se jako hlavní chod i příloha

Zelí je nejen úžasně chutné a variabilní, ale také nesmírně zdravé. Hodí se jako hlavní chod i příloha

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

Od hlávky až ke spotřebiteli to zelným hlávkám trvá téměř měsíc.

Od hlávky až ke spotřebiteli to zelným hlávkám trvá téměř měsíc.

Zdroj: Deník/Jana Urbanová

Od hlávky až ke spotřebiteli to zelným hlávkám trvá téměř měsíc.

Od hlávky až ke spotřebiteli to zelným hlávkám trvá téměř měsíc.

Zdroj: Deník/Jana Urbanová

1 - Zelí z pole, kde se sebere pomocí speciálního sběrače, se převeze do areálu zelárny.

1 - Zelí z pole, kde se sebere pomocí speciálního sběrače, se převeze do areálu zelárny.

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

7 - Většina sklizeného zelí se zpracuje ve vlastní zelárně přímo v Křimicích.

7 - Většina sklizeného zelí se zpracuje ve vlastní zelárně přímo v Křimicích.

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

2 - Hlávky se prvotně očistí od hrubých nečistot a zbytků hlíny.

2 - Hlávky se prvotně očistí od hrubých nečistot a zbytků hlíny.

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

23 - Kysané zelí je zdrojem přírodní vlákniny a vitamínu C s pozitivním účinkem na střevní mikroflóru a tím i na imunitu.

23 - Kysané zelí je zdrojem přírodní vlákniny a vitamínu C s pozitivním účinkem na střevní mikroflóru a tím i na imunitu.

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

Nakrájet bylo potřeba metráky hlávkového zelí.

Nakrájet bylo potřeba metráky hlávkového zelí.

Zdroj: Deník/Miroslava Šebestová

Posledních pět let nevynechala příležitost, aby si zajela na Lesnou pro čerstvě našlapané zelí Lucie Šimoňáková z Jirkova.

Posledních pět let nevynechala příležitost, aby si zajela na Lesnou pro čerstvě našlapané zelí Lucie Šimoňáková z Jirkova.

Zdroj: Deník/Miroslava Šebestová

Nejnovější galerie
Z akce Husiti na tvrzi v Malešově.

Malešovskou tvrz opět obsadili husité. Návštěvníci se přenesli do středověku

Fotbalová IV. třída, skupina B: TJ Rozvoj Křesetice B - SK Zbraslavice B 1:1 (0:0).

FOTO: Fotbal na Kutnohorsku bez radosti z vítězství. Tři týmy na jaře nevyhrály

Jana Peroutková ve Zruči nad Sázavou.

OBRAZEM: Do Křesla pro hosta ve Zruči usedla moderátorka Jana Peroutková

Tadeáš Vasil' se poprvé na svět podíval 23. června 2022 ve 3.30 hodin v čáslavské porodnici. Narodil se s váhou 3010 gramů a mírou 50 centimetrů. Doma v Kutné Hoře se z něj těší maminka Andrea a tatínek Juraj.

FOTOGALERIE: Právě jsme se narodili

Úsek silnice I/2 mezi kutnohorským Malínem a Novými Dvory.

Most u Nových Dvorů půjde dolů v srpnu. V září projedete z Karlova do Církvice

Ze slavnosti svatých Petra a Pavla v kostele v Čáslavi.

OBRAZEM: Relikviář svatého Pavla v Čáslavi vystavil farář Dmytro Romanovský

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka