Deník region
3/15 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
26 - Zelné produkty z Křimic.
Popis

26 - Zelné produkty z Křimic.

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

Zelí je nejen úžasně chutné a variabilní, ale také nesmírně zdravé
Popis

Zelí je nejen úžasně chutné a variabilní, ale také nesmírně zdravé

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

Kateřina Herzánová z Horského areálu Lesná.
Popis

Kateřina Herzánová z Horského areálu Lesná.

Zdroj: Deník/Miroslava Šebestová

Břestek, prohlídka vesničky na úpatí Chřibů. Šlapání zelí
Popis

Břestek, prohlídka vesničky na úpatí Chřibů. Šlapání zelí

Zdroj: Deník/Zdeněk Skalička

Břestek, prohlídka vesničky na úpatí Chřibů. Šlapání zelí
Popis

Břestek, prohlídka vesničky na úpatí Chřibů. Šlapání zelí

Zdroj: Deník/Zdeněk Skalička

Zelí je nejen úžasně chutné a variabilní, ale také nesmírně zdravé. Hodí se jako hlavní chod i příloha
Popis

Zelí je nejen úžasně chutné a variabilní, ale také nesmírně zdravé. Hodí se jako hlavní chod i příloha

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

Od hlávky až ke spotřebiteli to zelným hlávkám trvá téměř měsíc.
Popis

Od hlávky až ke spotřebiteli to zelným hlávkám trvá téměř měsíc.

Zdroj: Deník/Jana Urbanová

Od hlávky až ke spotřebiteli to zelným hlávkám trvá téměř měsíc.
Popis

Od hlávky až ke spotřebiteli to zelným hlávkám trvá téměř měsíc.

Zdroj: Deník/Jana Urbanová

1 - Zelí z pole, kde se sebere pomocí speciálního sběrače, se převeze do areálu zelárny.
Popis

1 - Zelí z pole, kde se sebere pomocí speciálního sběrače, se převeze do areálu zelárny.

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

7 - Většina sklizeného zelí se zpracuje ve vlastní zelárně přímo v Křimicích.
Popis

7 - Většina sklizeného zelí se zpracuje ve vlastní zelárně přímo v Křimicích.

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

2 - Hlávky se prvotně očistí od hrubých nečistot a zbytků hlíny.
Popis

2 - Hlávky se prvotně očistí od hrubých nečistot a zbytků hlíny.

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

23 - Kysané zelí je zdrojem přírodní vlákniny a vitamínu C s pozitivním účinkem na střevní mikroflóru a tím i na imunitu.
Popis

23 - Kysané zelí je zdrojem přírodní vlákniny a vitamínu C s pozitivním účinkem na střevní mikroflóru a tím i na imunitu.

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

Nakrájet bylo potřeba metráky hlávkového zelí.
Popis

Nakrájet bylo potřeba metráky hlávkového zelí.

Zdroj: Deník/Miroslava Šebestová

Posledních pět let nevynechala příležitost, aby si zajela na Lesnou pro čerstvě našlapané zelí Lucie Šimoňáková z Jirkova.
Popis

Posledních pět let nevynechala příležitost, aby si zajela na Lesnou pro čerstvě našlapané zelí Lucie Šimoňáková z Jirkova.

Zdroj: Deník/Miroslava Šebestová

Nejnovější galerie
Čapí rodinka na komíně čáslavského pivovaru.

Čapí rodinka si i letos trůní na komíně čáslavského pivovaru

Ze třetího ročníku závodů Freestyle Battle Lišany 2022 v sobotu 13. srpna.

Obrazem: Workouteři se utkali na závodech v Lišanech

Jiří Parachin se poprvé rozkřičel 1. srpna 2022 v 8.25 hodin v Čáslavi. Pyšnil se porodní váhou 4450 gramů a mírou 54 centimetrů. Doma v Čáslavi se z něj těší maminka Dana, tatínek Jiří, šestiletá sestřička Nelinka a tříapůlletý bráška Vítek.

FOTOGALERIE: Právě jsme se narodili

Dačického 12, pátek 12.8.2022, Noční běh pro Světlušku.

Dačického 12: Noční běh pro Světlušku, koncert a letní kino u katedrály

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
26 - Zelné produkty z Křimic.
Zelí je nejen úžasně chutné a variabilní, ale také nesmírně zdravé
Kateřina Herzánová z Horského areálu Lesná.
Břestek, prohlídka vesničky na úpatí Chřibů. Šlapání zelí
Břestek, prohlídka vesničky na úpatí Chřibů. Šlapání zelí
Zelí je nejen úžasně chutné a variabilní, ale také nesmírně zdravé. Hodí se jako hlavní chod i příloha
Od hlávky až ke spotřebiteli to zelným hlávkám trvá téměř měsíc.
Od hlávky až ke spotřebiteli to zelným hlávkám trvá téměř měsíc.
1 - Zelí z pole, kde se sebere pomocí speciálního sběrače, se převeze do areálu zelárny.
7 - Většina sklizeného zelí se zpracuje ve vlastní zelárně přímo v Křimicích.
2 - Hlávky se prvotně očistí od hrubých nečistot a zbytků hlíny.
23 - Kysané zelí je zdrojem přírodní vlákniny a vitamínu C s pozitivním účinkem na střevní mikroflóru a tím i na imunitu.
Nakrájet bylo potřeba metráky hlávkového zelí.
Posledních pět let nevynechala příležitost, aby si zajela na Lesnou pro čerstvě našlapané zelí Lucie Šimoňáková z Jirkova.